🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

Parfüm alcaksanız şöyle markalardan almayın. Her parfüm için çok daha iyi alternatifler var.

hocam bargello ben de tavsiye etmiyorum güncel olarak muscent kullanıyorum fakat daha iyi muadiller de var tabii ki parfümden parfüme değişiyor

en son frederic patric almıştım 100ml 3 adet 1350 tl ye gelmişti 2 tane alıcaktım 2 alana 1 bedava varmış şuanki fiyatlarini bilmiyorum kışın almıştım kalıcılığı güzeldi koku benzerliği de güzeldi

Parfüm kullanmıyorum fakat bu markalarda ne var merak ettim
Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok parfüm kullanan biri değilim ama bu fiyatlara daha iyi alternatifler yoktur muhtemelen
Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.

Önersene 450 liraya parfüm çok daha iyi
450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:
Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus

Sen istediğin parfümü söyle. Ben sana söylerim markasını. Dandik şeylere yöneltmeyin insanları.

Son düzenleme:
Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.

Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.

450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:
Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus

Sen istediğin parfümü söyle. Ben sana söylerim markasını. Dandik şeylere yöneltmeyin insanları.
İstediğim parfüm yok, yazlık bir parfüm lazım işte. Ferah olsun yeter. Kalıcı da olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri