Toprak Hacıgül
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 91
Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim /Link/ https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-bargello-parfumlerde-sepette-indirim
çok parfüm kullanan biri değilim ama bu fiyatlara daha iyi alternatifler yoktur muhtemelenParfüm alcaksanız şöyle markalardan almayın. Her parfüm için çok daha iyi alternatifler var.
Önersene 450 liraya parfüm çok daha iyiParfüm alcaksanız şöyle markalardan almayın. Her parfüm için çok daha iyi alternatifler var.
Parfüm kullanmıyorum fakat bu markalarda ne var merak ettimParfüm alcaksanız şöyle markalardan almayın. Her parfüm için çok daha iyi alternatifler var.
glabella g10Önersene 450 liraya parfüm çok daha iyi
Kalici mi pekiglabella g10
Farmasi shooters man baya iyiÖnersene 450 liraya parfüm çok daha iyi
bargellodan iyi olduğunu soyleyen içerik ureticileri var ben bargello kullanirken memnundum ama durduk yere çok zamn yaptılar baska parfumleri deneyecegim artik g10 sıradaki tercihim olacakKalici mi peki
Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.Parfüm kullanmıyorum fakat bu markalarda ne var merak ettim
Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.çok parfüm kullanan biri değilim ama bu fiyatlara daha iyi alternatifler yoktur muhtemelen
450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:Önersene 450 liraya parfüm çok daha iyi
İstediğim parfüm yok, yazlık bir parfüm lazım işte. Ferah olsun yeter. Kalıcı da olmalı.Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:
Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus
Sen istediğin parfümü söyle. Ben sana söylerim markasını. Dandik şeylere yöneltmeyin insanları.