Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 16.7%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 1 3.3%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 9 30.0%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 15 50.0%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Hocam o renk... ee Kız mısınız? İnşallah kızsınızdır yani. Renk bi tık şey etti beni de.
1784063232844.webp

Bütçemi epey aşıyor yoksa direkt bunu çekerdim böyle renkleri seviyorum kız değilim sen takmayacaksın sonuçta hocam rengin rahatsız etmesi bişey değiştirmez :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kim diyor yok diye bende var

Steelseries iyidir candır 3p gayet başarılı 5p veya 7 seni hiç pişman etmeyecektir.
Evet biri daha olduğunu göstermişti şaşırdım ben 3P'yi denediğimde hata vermişti uygulama desteklemiyor diye

Son düzenleme:
Bütçemi epey aşıyor yoksa direkt bunu çekerdim böyle renkleri seviyorum kız değilim sen takmayacaksın sonuçta hocam rengin rahatsız etmesi bişey değiştirmez :)
Hocam Dünya üzerinde ağzı olan her canlı kendi görüşünü belirtir kedi miyav inek mö der insan yes der kısacası sevdiyseniz basklarinin yorumlarini bosverin

Alıntıyı görüntüle

Evet biri daha olduğunu göstermişti şaşırdım ben 3P'yi denediğimde hata vermişti uygulama desteklemiyor diye
He tamam bu güzelmiş baya. Ben pembe gördüm başta.

Hocam Dünya üzerinde ağzı olan her canlı kendi görüşünü belirtir kedi miyav inek mö der insan yes der kısacası sevdiyseniz basklarinin yorumlarini bosverin
Hocam rengi pembe gördüm ne bu duyar kasma hemen.

Orası öyle, anket sonuçlarında HyperX Cloud diğer modelleri tokatlamış bu kadar fark açmasını beklemiyordum demek ki memnun kalan çok kullanıcı var detaylı olarak o kulaklığa da bakmak lazım teşekkür ederim sizin de yorumunuz için

Nova 3P modelinde engine yoktu fakat Nova 3 modelinde varmış diye öğrendim eğer öyleyse direkt Nova 3'ü mü alsam hocam hem bütçeyi de zorlamaz.
Alıntıyı görüntüle

Hepsiburada'dan aldım satıcı da hepsiburada idi bakalım iade süreci nasıl olacak herşeyiyle paketledim umarım sorun çıkmaz
3p de var ben aldım denedim ama update gerekti ama artık 3x ve 3p üretim yok sadece 3 wireless piyasaya sürüldü düz

3p de var ben aldım denedim ama update gerekti ama artık 3x ve 3p üretim yok sadece 3 wireless piyasaya sürüldü düz

Bakalım 5P buldum 6 bin tl'ye, Nova 3P'ye 4.5 diyorlar aradaki farka değer diye düşünüyorum

Evet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
cloud3 s al bak keyfine gayet güzel kullanıyorum 5-6 aydır müko. Sadece ben ek amazondan ped aldım yaz aylarında baya terletiyordu orjinal padi deri olduğu için onu belirteyim.

cloud3 s al bak keyfine gayet güzel kullanıyorum 5-6 aydır müko. Sadece ben ek amazondan ped aldım yaz aylarında baya terletiyordu orjinal padi deri olduğu için onu belirteyim.
Evet beni en çok cloud 3'ten uzaklaştıran sebep pedi, çünkü yıllardır deri ped kullanıyorum bıktım artık çok sıkıyor

Güncelleme : Steelseries Arctis Nova 7P Gen 2 Magenta satın alınmıştır ankette her ne kadar HyperX Cloud 3 S kazanmış olsa da içime sinen model bu oldu. Fikrini belirten ve zaman ayıran herkese teşekkür ederim iyi forumlar :blobdance:🥰

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,342
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri