- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kol öneriniz nedir sizin hocamBt ile 2.4g kıyaslanamaz ne yazık ki
Kol öneriniz nedir sizin hocamBt ile 2.4g kıyaslanamaz ne yazık ki
Evet dogru diyorsun.Bt ile 2.4g kıyaslanamaz ne yazık ki
Attım yukarıdaKol öneriniz nedir sizin hocam
Bunun diğerine göre farki ne hocamTonla sebep var;
Pilli, usb dongle yok, potansiyometre analog kullanıyor falan. Ederi 1000 lira değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
THUNDEROBOT G80 ThunderSwap Black Hall Effect TMR Kablosuz Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
THUNDEROBOT G80 ThunderSwap Black Hall Effect TMR Kablosuz Gamepad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Yapıştır geç bunu
Kendi bataryası var, dongle var, tmr stickler var. Sertliği bile ayarlanıyor sticklerin daha ne olması lazım kiBunun diğerine göre farki ne hocam
Dongle ve stick falan hiç anlamıyorum hocam ahcjsjd bunları ben Bi yapay zekaya sorayımKendi bataryası var, dongle var, tmr stickler var. Sertliği bile ayarlanıyor sticklerin daha ne olması lazım ki
Biri polo biri bmw 330
dongle bilgisayara taktığın usb zımbırtı, direk usb ile kablosuz iletişim kuruyor kol bilgisayarla. stick analoglar işte l3 r3. sağa sola Döndürdğün zımbırtılar. xbox hemen bozuluyor stick drift yapıyorDongle ve stick falan hiç anlamıyorum hocam ahcjsjd bunları ben Bi yapay zekaya sorayım
Eyvallah hocam çok makbule geçti çekeyim bunu bendongle bilgisayara taktığın usb zımbırtı, direk usb ile kablosuz iletişim kuruyor kol bilgisayarla. stick analoglar işte l3 r3. sağa sola Döndürdğün zımbırtılar. xbox hemen bozuluyor stick drift yapıyor
@surgical
Eyvallah hocam çok makbule geçti çekeyim bunu ben
Eline sağlık hocam para verip teknolojiden mahrum kalacaktım az dahaXBOX kolu
Thunderobot G80 ise aynı fiyata:
- Hall Effect tetik yok → mekanik aşınma daha fazla.
- Batarya yok, AA pille geliyor (veya ayrıca şarj kiti alman gerekiyor).
- Polling rate ve gecikme konusunda modern kontrolcülerin gerisinde.
- Donanımı yıllardır neredeyse aynı, ama fiyatı sürekli arttı.
Kısacası Xbox kolu bugün aynı fiyata satıldığı rakiplerle karşılaştırınca eski teknolojiye yüksek para vermek gibi. Hall Effect olmayan bir gamepade bu seviyede para vermek bana göre gereksiz e-waste üretmekten başka bir şey değil.
- Hall Effect joystick + tetikler (drift riski çok daha düşük),
- Dahili şarjlı batarya,
- Daha düşük gecikme,
- Daha güncel donanım ve daha uzun ömür sunuyor.
hayırlı olsun o zaman şimdiden, güzel tercih oldu.Eyvallah hocam çok makbule geçti çekeyim bunu ben
www.n11.com
Bunun artısi ne hocam stick ayarlamak ne gibi işime yarar çok mühim Mi kihayırlı olsun o zaman şimdiden, güzel tercih oldu.
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Siyah Nint Fiyatları ve Özellikleri
Gamesir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Siyah Nint en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu arada buna da bakabilirsin. bu bir tık daha iyi kupon varsa bunu al
Ayarlanabilir stick sertliği önemliyse thunderobot, değilse bunu al
sadece ismi var çöp desek yeridir o kadar kötü bir kol
Bu kolu alicam sizce nasıl