Bu kolu alicam sizce nasıl
Bütçe max 4 k falan neden değil?Değildir sakın alma bütçe nedir
Tonla sebep var;Bütçe max 4 k falan neden değil?
Hiç anlamıyorum koldan dediğin terimlerin de hiç birini bilmiyorum sadece xbox kollar Windows kolay bağlanıyor muhabbeti duydumTonla sebep var;
Pilli, usb dongle yok, potansiyometre analog kullanıyor falan. Ederi 1000 lira değil
Aksine zor bağlanıyorHiç anlamıyorum koldan dediğin terimlerin de hiç birini bilmiyorum sadece xbox kollar Windows kolay bağlanıyor muhabbeti duydum
Hiç anlamıyorum koldan dediğin terimlerin de hiç birini bilmiyorum sadece xbox kollar Windows kolay bağlanıyor muhabbeti duydum
Evet direk baglaniyor baglanti sorunu yokHiç anlamıyorum koldan dediğin terimlerin de hiç birini bilmiyorum sadece xbox kollar Windows kolay bağlanıyor muhabbeti duydum
Artık değil, tamir edip geri gönderiyorlar.garanti sureci cok iyi
Nasıl direk bağlanıyor, ayrıca dongle almanız gerekiyor kablosuz için veya bt mahkumsunuzEvet direk baglaniyor baglanti sorunu yok
Kötu olmus o zaman servis tarafi. Bluetoothla direk baglaniyor yani bluetooth yoksa evet bt dongle sart dedigin gibi.Artık değil, tamir edip geri gönderiyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl direk bağlanıyor, ayrıca dongle almanız gerekiyor kablosuz için veya bt mahkumsunuz
Bt ile 2.4g kıyaslanamaz ne yazık kiKötu olmus o zaman servis tarafi. Bluetoothla direk baglaniyor yani bluetooth yoksa evet bt dongle sart dedigin gibi.