Sametkaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 3000
Merhaba iyi forumlar
3b civari butcem var . FIFA oynamak için gamepad arıyorum . Önceden ATk battle axe pro kullanıyordum çok memnundum tetik tuşları bozuldu iade ettim üretimide Durmuş alamadım yenisini . Yeni bir gamepad aritorum şimdi sadece FIFA oynamak için .
Gamesir gamepadlerini beğenmiyorum cyclone 2 ve G7 pro denedim bana tetik tuşları çok yumuşak geldi. Bh modelin ovuldugunu gördüm alınır mı sizce.
wraithesports.com
Yoksa. Bütce arttırmayıp düşük bütçeden bunu mu alayım :
3b civari butcem var . FIFA oynamak için gamepad arıyorum . Önceden ATk battle axe pro kullanıyordum çok memnundum tetik tuşları bozuldu iade ettim üretimide Durmuş alamadım yenisini . Yeni bir gamepad aritorum şimdi sadece FIFA oynamak için .
Gamesir gamepadlerini beğenmiyorum cyclone 2 ve G7 pro denedim bana tetik tuşları çok yumuşak geldi. Bh modelin ovuldugunu gördüm alınır mı sizce.
Fantech Zenith Pro Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Yoksa. Bütce arttırmayıp düşük bütçeden bunu mu alayım :