🔥İndirim NZXT F240 Rgb 2'li Siyah 240 Mm Fan Rf-U24hf-B1 949tl (Troy Karta Özel)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,483
TROY200TL kodu ile başlıktaki fiyata geliyor. NZXT F240 RGB modeli an itibarıyla son 1 yılın en düşük fiyatında, ilgilenenlerin haberi olsun. İki adet 120 mm fanı tek çerçevede birleştiren bu model 500-2400 RPM hız aralığında çalışıyor. Teknik değerlerine bakarsak fan başına 75.12 CFM hava akışı ve 3.3 mm H₂O statik basınç sağlarken, maksimum 30 dBA ses seviyesi üretiyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

TROY200TL kodu ile başlıktaki fiyata geliyor. NZXT F240 RGB modeli an itibarıyla son 1 yılın en düşük fiyatında, ilgilenenlerin haberi olsun. İki adet 120 mm fanı tek çerçevede birleştiren bu model 500-2400 RPM hız aralığında çalışıyor. Teknik değerlerine bakarsak fan başına 75.12 CFM hava akışı ve 3.3 mm H₂O statik basınç sağlarken, maksimum 30 dBA ses seviyesi üretiyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
hocam 3 pin argb ve pwm cikisi varmi bunda

240mm sıvı soğutma sandım bi an 😅

Güzel sıvı soğutma radyatör fanıdır. Ama bir yorumda LED'lerinin yeteri kadar güçlü hissettirmediğini okudum. Kullananlar bilgilendirebilir.

hocam 3 pin argb ve pwm cikisi varmi bunda
Hocam selam, aradığın çıkışlar kesinlikle mevcut. Fanın kendi kablosu 8-pin olsa da kutudan çıkan dönüştürücü (splitter) kablo sayesinde standart 4-pin PWM ve 5V 3-pin ARGB uçlarına ayrılıyor. Kısacası ekstra bir NZXT kontrolcü masrafına girmeden, bu aparatla fanı doğrudan anakartına bağlayıp hem hızını hem de aydınlatmasını sorunsuzca kontrol edebilirsin.

Keske ayri ayri iki fan olarak satilsa nedense pek tutulmuyor bu tumlesik fanlar. Birine bisey oldu mu otekide cop oluyor.

Güzel fırsat, değerlendirilebilir.

Kasanın üst kısmına koymak için alınabilecek bir fan mı kule tipi soğutucu kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,615
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri