❌İndirim Bitti! Gamenote Fuxi-H6 Pro 731tl

sende bağlayamamışsın :)
Dongle a 400 lira aldılar
Gönderin diyolae kargo gel git de 400 tutacak zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni dongle aldık firmadan ne yaptıysak bağlanmadı ve forumlarda böyle yüzlerce kişi var
Aslında basitmiş sonradan çözdüm ama iyi yanı kulaklık çöp olmadı diğer markalarda yedek dongle tedarik ediyorlar mı bilmiyorum ayrıca bozulmadı ben eğdim kazara, eşleştirme için gönderdiğimde iki yönlüde kargo ücretini karşıladılar(anlaşma kodu ile gönderdim)

sende bağlayamamışsın :)
Dongle a 400 lira aldılar
Gönderin diyolae kargo gel git de 400 tutacak zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni dongle aldık firmadan ne yaptıysak bağlanmadı ve forumlarda böyle yüzlerce kişi var
Garanti kapsamında tek kuruş kargo almıyorlar H3'ü var elimde 2 seneyi doldurdu, mikrofon için gönderdim sıfır değişim yaptılar gönderdiler tek kuruş almadılar. Garanti kapsamı dışında dedikleriniz gayet normal

Geldi sonunda😂

Ekler

• 1000038420.webp
    1000038420.webp
    838.2 KB · Hit: 26
Kulaklik cok hafif normalde kafa ustu agir gelirdi bana. Ses tatmin edici baslar tizler uzmez. mikrofon cok iyi. Bu fiyata cok iyi geldi.
Bende geçen sene h3 serisi vardı herkes kötülüyordu yinede gidip almıştım ve baya memnun kalmıştım bu h6 olduğuna göre herhalde birkaç değişiklik vardır ve daha iyidir

Bende geçen sene h3 serisi vardı herkes kötülüyordu yinede gidip almıştım ve baya memnun kalmıştım bu h6 olduğuna göre herhalde birkaç değişiklik vardır ve daha iyidir
H3 kullanmadigim icin ikisi arasinda fark var mi bilemem ama daha once bir kac kablolu bir iki tanede kablosuz denemistim nedense bu daha hafif geldi bana. Ses olarak da fiyat performans geldi bana normal fiyatina gorede sesi kotu degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,281
Üyeler
199,328
Son üye
borathez

Geri