6080 kurtarsın 6090 kurtarmasın diyor galibakonuyu okumadım ama bütçe ne kadar ve kaç watt bakıyorsun?
Ne yapacaksınız pcie 8 pini anlamadım. Ekran kartınız suan 4070ti değil mi o da 12 pin girişe sahip. Gelecek 6x seriside 12 pine sahip olacakHocam 1200w A tier bir psu bakıyorum bütçe 13k
Nzxt c1200 mpg a1250gs rm1000x(keşke 1200w olsa)
kafamdaki liste bu şekilde
Hocam haklısınız neredeyse hiç bir şey değişmicek ama öğrenmek istiyorum.Ne yapacaksınız pcie 8 pini anlamadım. Ekran kartınız suan 4070ti değil mi o da 12 pin girişe sahip. Gelecek 6x seriside 12 pine sahip olacak
yani 1250w lık psu da 2 adet 12 pin cıkısı var aktif olarak 3x 8 pinli veya 2x8 pinli hiçbir ekran kartının boyle bir psuya ihtiyacı olmadığı için koymamıs olabilirler.Hocam haklısınız neredeyse hiç bir şey değişmicek ama öğrenmek istiyorum.
Hocam sonra belki ihtiyaçları olur diye v2'ye koymuşlar. Benim kafadan çok galibayani 1250w lık psu da 2 adet 12 pin cıkısı var aktif olarak 3x 8 pinli veya 2x8 pinli hiçbir ekran kartının boyle bir psuya ihtiyacı olmadığı için koymamıs olabilirler.
Valla olabilir hocamHocam sonra belki ihtiyaçları olur diye v2'ye koymuşlar. Benim kafadan çok galiba![]()
Öyle olmaz. Ekran kartını yakarsın. Herhangi bir kabloyu herhangi modüler bir güç kaynağına takamazsın.Dönüştürücü çıkmıyor gözüküyor sitede. Benim eski psudaki kabloları kullanırım o zaman. Abime bedavaya vercektim hayır niye alıyon demez heralde![]()
Hayır pin layout'u uyuşmadığı sürece uymaz. Ben A-GS serisinin pin layout'unu paylaşan bir yer görmedim. Multimetre falan varsa manuel bak.Hocam aynı markadan aynı markaya da mı olmuyor.