2.El Ryzen 5 5600 Rx6600 8gb Sistem Nasıldır?

hermann0

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar sistem alayım dedim bana uygun geldi

RYZEN 5 5600 RX6600 8GB

8gb ram toplam 16.500 liraya alıcam adamla anlaştık sizce bu fiyata uygunmu alınır mı? ve yeni maaş aldığımda 8 ram daha eklemeyi düşünüyorum kasa içi bu şekilde nasıl test yapmalıyım

Arkadaşlar sistem alayım dedim bana uygun geldi

RYZEN 5 5600 RX6600 8GB

8gb ram toplam 16.500 liraya alıcam adamla anlaştık sizce bu fiyata uygunmu alınır mı? ve yeni maaş aldığımda 8 ram daha eklemeyi düşünüyorum kasa içi bu şekilde nasıl test yapmalıyım
İlanın linkini at

diğer parçalarını biz mi tahmin ediyoruz

tam yazarken gelmiş

Abi 8gb ramli sistem için o paraları vermezdim şahsen

haci tam anlamıyorumda yazdım işte pişman eder mi??

cuma günü gta 5 ve valorant varmış test yapıp atıcakmış adama ne diyeyim furmark memtest falan cahilim ağa bu konularda

cuma günü gta 5 ve valorant varmış test yapıp atıcakmış adama ne diyeyim furmark memtest falan cahilim ağa bu konularda
gta 5 13 senelik oyun valorantı da hurdalıktan bulduğun laptop bile açar sen adama söyle furmark ile memtest testlerini atar mısın diye attığı zaman buraya at yardımcı olalım

gta 5 13 senelik oyun valorantı da hurdalıktan bulduğun laptop bile açar sen adama söyle furmark ile memtest testlerini atar mısın diye attığı zaman buraya at yardımcı olalım
furmark atarımda memtest bilmiyorum dedi

Hocam genel olarak ilanlar 23-27bin seviyesinde fiyat uygun gibi kontrol ederek alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri