he ya türkçe olması benim için kötü oldu yapacak bir şey yok keycapsleri değişiriz eski klavyedekiyleBen 2 yıldır kullanıyorum 1500 liraya almıştım. sesi falan her şey güzel ama yazılımla uğraşıyorsan biraz zor. <> " " işaretleri kullanmak için ingilizce kullanman gerekiyor.
haydaa tam zamanında almışım öyleyse 2 dk olduhesap açana kadar bittti aaaaaaaaaaaaaaaağ
Klavye ikinci elde giden bisey degil hem hijyen hemde fiyat acisindan. Hepi topu bin lira kimse ikinci el almaz yari fiyati olmadikca.şey yani biraz kullanıp hevesimi alıp zarar etmeden satabilir miyim desem daha doğru olacak. piyasası olan klavye mi kısaca kalır mı elde.
Keske bunun r75 modeli indirime girse birde kablosuz olasa keske.Kampanya 14:00-16:00 Saatleri arasında geçerli stok sınırlı!! Erken de bitebilir.
![]()
Royal Kludge R65 Phantom RGB Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R65 Phantom RGB Türkçe Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
klavyede kablosuz özellik aramıyorum ben saçma geliyor bana kendi klavyem kablosuz ama bir kere kablosuz özelliği kullanmadımKlavye ikinci elde giden bisey degil hem hijyen hemde fiyat acisindan. Hepi topu bin lira kimse ikinci el almaz yari fiyati olmadikca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Keske bunun r75 modeli indirime girse birde kablosuz olasa keske.
Ben de kablolu kullanamiyorumklavyede kablosuz özellik aramıyorum ben saçma geliyor bana kendi klavyem kablosuz ama bir kere kablosuz özelliği kullanmadım