🔥İndirim Royal Kludge R65 Phantom Rgb Klavye 🔥999₺

Ben 2 yıldır kullanıyorum 1500 liraya almıştım. sesi falan her şey güzel ama yazılımla uğraşıyorsan biraz zor. <> " " işaretleri kullanmak için ingilizce kullanman gerekiyor.
he ya türkçe olması benim için kötü oldu yapacak bir şey yok keycapsleri değişiriz eski klavyedekiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hesap açana kadar bittti aaaaaaaaaaaaaaaağ
haydaa tam zamanında almışım öyleyse 2 dk oldu

şey yani biraz kullanıp hevesimi alıp zarar etmeden satabilir miyim desem daha doğru olacak. piyasası olan klavye mi kısaca kalır mı elde.
Klavye ikinci elde giden bisey degil hem hijyen hemde fiyat acisindan. Hepi topu bin lira kimse ikinci el almaz yari fiyati olmadikca.

Kampanya 14:00-16:00 Saatleri arasında geçerli stok sınırlı!! Erken de bitebilir.

Keske bunun r75 modeli indirime girse birde kablosuz olasa keske.

Son düzenleme:
Klavye ikinci elde giden bisey degil hem hijyen hemde fiyat acisindan. Hepi topu bin lira kimse ikinci el almaz yari fiyati olmadikca.

Keske bunun r75 modeli indirime girse birde kablosuz olasa keske.
klavyede kablosuz özellik aramıyorum ben saçma geliyor bana kendi klavyem kablosuz ama bir kere kablosuz özelliği kullanmadım

klavyede kablosuz özellik aramıyorum ben saçma geliyor bana kendi klavyem kablosuz ama bir kere kablosuz özelliği kullanmadım
Ben de kablolu kullanamiyorum 😂 masa ustum kalabalik oluyor isim geregi. Klavyenin yerini cok degistirmem gerekiyor. Kablosu saga sola cok takiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,041
Üyeler
199,274
Son üye
Efe Samet

Geri