Berk Atmaca
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,359
Dostlar kaliteli ve DERİ olmayan bir koltuk istiyorum. 10k maks bütçe ama ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi. Teşekkürler.
dostum ben hawk fab c4 var o lanet bel yastığı bence çok kötü popomu sandalyeye sığdıramıyorum o yastık yüzünden ve sırtım ağrıyor ama yine kaliteli bi koltuk alırsan bel yastığı uzun ince olanı tercih et ben şuanda koltuğun yastığını kullanıyorumDostlar kaliteli ve DERİ olmayan bir koltuk istiyorum. 10k maks bütçe ama ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi. Teşekkürler.
10 gün önce Seduna Thunder Pro beyazını almıştım çoğu oyuncu koltuğuna taş çıkartır. Ben 7400 e almıştım şuan indirimde 7 bin civarlarına alabilirsinDostlar kaliteli ve DERİ olmayan bir koltuk istiyorum. 10k maks bütçe ama ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi. Teşekkürler.
Kanka ben zaten minyon biriyim o kadar sorun olmaz bende popo ufakdostum ben hawk fab c4 var o lanet bel yastığı bence çok kötü popomu sandalyeye sığdıramıyorum o yastık yüzünden ve sırtım ağrıyor ama yine kaliteli bi koltuk alırsan bel yastığı uzun ince olanı tercih et ben şuanda koltuğun yastığını kullanıyorum
Bunu ekledim listeme kankim. Bu hafta sonu alacam hayırlısıyla. Bakalım10 gün önce Seduna Thunder Pro beyazını almıştım çoğu oyuncu koltuğuna taş çıkartır. Ben 7400 e almıştım şuan indirimde 7 bin civarlarına alabilirsin
![]()
Seduna Thunder Pro | Beyaz Yönetici | Ofis Çalışma Koltuğu - Fiyatı, Yorumları
Thunder Pro | Beyaz Yönetici | Ofis Çalışma Koltuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com