Öneri Maks 1.2m Araba Öneriniz Bekliyorum

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
962
Merhabalar,

Elimize ufak bi para geçti maksimum 1.2m araç bakıyoruz. Üstü çıkamayız fakat elimizde Ford Mondeo mk3 2005 2.0TDCİ var 300k+ km satarsak iyi araç alabilcez de alıcısı zor bu aracın.

Sedan araç bakıyoruz aklımızda Megan 4 veya Toyota 1.8 Hibrit var.

Meganlarda temizi bulmak cok zor babam 1.5 motor istiyor nedense 1.3leri beğenmiyor.

Toyota hibrit ise temizi var fakat kmlerde cok uçuk.

Öneleriniz veya tavsiyelerinize açığım ailecek bincez .

1.2'ye 1.5 Dci, 150K km altı alınır. Nasıl bir Km, yıl beklentiniz var?

En mantıklı 2 araç megane ve civic corolladan asla zevk alamazsın sadece sorunsuzluğu var başka bişeyi yok.

Merhabalar,

Elimize ufak bi para geçti maksimum 1.2m araç bakıyoruz. Üstü çıkamayız fakat elimizde Ford Mondeo mk3 2005 2.0TDCİ var 300k+ km satarsak iyi araç alabilcez de alıcısı zor bu aracın.

Sedan araç bakıyoruz aklımızda Megan 4 veya Toyota 1.8 Hibrit var.

Meganlarda temizi bulmak cok zor babam 1.5 motor istiyor nedense 1.3leri beğenmiyor.

Toyota hibrit ise temizi var fakat kmlerde cok uçuk.

Öneleriniz veya tavsiyelerinize açığım ailecek bincez .
İki aracı da sevmesem de bura megane gibi ya.

Blue Dcı ile düz Dcı arasında fark nedir biz düz dcı bakıyorduk
Bludcı güncel hali, bir tık daha performanslı oluyor, Bluedcı'lerde şanzıman 7 ileri ıslak tipe dönüyor (Düz Dcı de 6 ile kuru kavrama var) ve adblue ekleniyor. 2016-2018 arası düz DCI 110HP 1.5'ler güncel olup en sorunsuz Dci. Ben de 2017 1.5 Dci Megane 4 sahibiyim.

İki aracı da sevmesem de bura megane gibi ya.
Aile aracı olarak evet megan mantıklı . Kendim tercih olsa başka yollara giderdim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bludcı güncel hali, bir tık daha performanslı oluyor, Bluedcı'lerde şanzıman 7 ileri ıslak tipe dönüyor (Düz Dcı de 6 ile kuru kavrama var) ve adblue ekleniyor. 2016-2018 arası düz DCI 110HP 1.5'ler güncel olup en sorunsuz Dci. Ben de 2017 1.5 Dci Megane 4 sahibiyim.
Anladım attığın aracı düşüneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,874
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri