Iem Kulaklık Önerisi

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,400
Bütçe
3000
Arkadaşlar güncel kullandığım Kraken TE artık emekliye ayrılmak istiyor. Valorant'ta Ölümsüzlük-Radiant eloda ses kasmama yardımcı olacak bir cihaz arıyorum. Bunun yanında bazen uzun süreli yürüyüşler de yapıyorum telefonda da kullanabilirim. Bütçem 3000 ama altında olursa mutlu olurum. Aşırı tatmin eder diyorsanız Simgot EW200 aklımdaki modeller arasında, iyi forumlar dilerim.

3000TL bütçence rekabetçi oyunlar için en iyi kulaklık Kefine Klean'dir.

3000TL bütçence rekabetçi oyunlar için en iyi kulaklık Kefine Klean'dir.
Hocam bayağı ucuz rakiplerine göre, jak mı Type-c mi type c alırsam işime gelir telefonda kullanırım. Yoksa bilgisayara ve telefona Apple DAC ile mi bağlayayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve Klean SV ile arasında ne fark var?

Hocam bayağı ucuz rakiplerine göre, jak mı Type-c mi type c alırsam işime gelir telefonda kullanırım. Yoksa bilgisayara ve telefona Apple DAC ile mi bağlayayım?

yok , varsa wraith yazmamış

bu incelemede övmüş de övmüş yenisi daha iyi demişte eski pubg mobile crew challenge finalist takımlardan Ajax Sub ın eski kaptanı olarak gidin kendi telefonunuzun yada en iyi prestijlilerden birini alın bu kablolular e sporcuların başını çok ağrıtır

Peki şu Type-c konusu hocam?
fark edeceğini sanmıyorum cihazın hangisini destekliyorsa onu al , ama wraith açıklamadada ikisine de sadece type c var demiş siteyi yapanı .... muhtemelen 3.5 jacklı yok , ama type c al sonra patavatsızlarla uğraşırsın

fark edeceğini sanmıyorum cihazın hangisini destekliyorsa onu al , ama wraith açıklamadada ikisine de sadece type c var demiş siteyi yapanı .... muhtemelen 3.5 jacklı yok , ama type c al sonra patavatsızlarla uğraşırsın
Hocam o zaman type-c to usb de alacağım sanırım.

Klean SV normal versiyondan sesi daha düz ve bassı pürüzlenmiş, biraz daha parlak hali ha bir de Klean'de nemli bölgelerde kulaklık ızgarasında oksitlenme olabiliyor o sorunun da giderilmiş hali ama saf rekabetçi oyun için SV olmayan model daha iyi.

IEM kulaklık hiç kullanmadım ama yorumlarına göre beğenilen bir kaç model var

Klean SV normal versiyondan sesi daha düz ve bassı pürüzlenmiş, biraz daha parlak hali ha bir de Klean'de nemli bölgelerde kulaklık ızgarasında oksitlenme olabiliyor o sorunun da giderilmiş hali ama saf rekabetçi oyun için SV olmayan model daha iyi.
Rekabetçi için sv daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri