🔥İndirim Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı 179 TL

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
222
Zamanında aliexpressten 1 dolara falan almıştım çok kaliteli denemez ama idare eder. Cepte cüzdan gibi taşınacak boyutta. Sap kısmı küçük olduğu için sıkışan bir vidayı zor açarsınız ama.

Kasa için kullanan var mı çok yük uygulamasak da bazen anakart vidaları ya da fanlara yüklenmek gerekiyor iş görür mü fazla dandikse Bosch paylaşılan ürünü düşüneceğim

Kasa için kullanan var mı çok yük uygulamasak da bazen anakart vidaları ya da fanlara yüklenmek gerekiyor iş görür mü fazla dandikse Bosch paylaşılan ürünü düşüneceğim
Bosch'u alman daha iyi. Kasa için çok baskı yapmaya uygun değil bu ufak zaten.

boschtakine göre daha küçük üçgen yıldız ucu ve alyanı var ama çok yumuşak. 1 tane iphone açtım gitti tabii doğru uç seçimi de önemli belki de tam uyumlu değildi uç ve cıvata.

Mart'da aynı rakama almıştım, pederin saatini 0 bilgi ile yapay zekadan şunla halletmiştim.
Rakamına göre çok kaliteli.

kalitesiz ya aldım attım kenara nerde onu bile bilmiyorum

Kalitesiz olan hassas tornavidalar gerçektende çok işe yaramıyor. Bende de başka bir kalitesiz marka var amazondan aldığım. Alınca bir kere al, kaliteli olsun.

Kalitesiz olan hassas tornavidalar gerçektende çok işe yaramıyor. Bende de başka bir kalitesiz marka var amazondan aldığım. Alınca bir kere al, kaliteli olsun.
Bu rakama matkap mı bekliyorsun sen? xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,998
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri