340 Bin TL 'ye Bu Araba Alınır mı ?

Yük taşımacılığı yapmicaksa sorun olmuyor biraz hiz sınırlarına dikkat edecek okadar her sene muayenesi var onuda daha bir senesi var diyor satan kişi trigeri falanda yeni değişmiş performans olarak bir tık üzebilir sadece oda 340binlik araç performans aramaya gerek varmı tartışılır
Hocam ticari olarak kullanmayacam ama birkaç ay boyunca köy gibi bir yere gidecem ıvır zıvır eşya taşıyacam.

Connectlerin piyasasını bilmiyorum ama fazla harcamak istemiyorum yılbaşında garanti satip sedana geçeceğim.

hızlı satılacak bi araba değil 75lik 1.8 yakıtı çok yakıyor tercih edilmiyor pek 1.6 olsa iyiydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle çıtır boyalı 2014 Linea varken boyasız değişensiz diye 10 sene geriye gidip Tourneo Connect almak bence mantıklı değil. :peepo1:

adam içinin resmini bile çekmeye tenezzül etmemiş alınmaz.

hızlı satılacak bi araba değil 75lik 1.8 yakıtı çok yakıyor tercih edilmiyor pek 1.6 olsa iyiydi.
Bu connectlerde Tutulan motor 1.8 sanırım yanılmıyorsam 1.6 motor yeni kasada var bu kasada yok. Yılbaşına kadar arıza çıkartıp yolda bırakmadığı sürece herseyine kabulüm ya.

Kaput değişen diyor riskli değil mi hocam 20k kaza var.
Çamurluklar değişen değildi, muhtemelen kaputun değişme sebebi ağır bir kazadan dolayı değildi. Bunu anlamak için de ekspertiz var zaten. Bence fiyatı uygundu ki ilan yayından kalkmış zaten birisi değerlendirmiş.

hocam uğraşılmaz bunlarla
ömrünü doldurmuş oluyor bir hafta motor bir hafta elektrik tesisatı sürekli uğraş dur.
parasal maddi manevi yıpratır
Evet biliyorumda birkaç ay kötü yollarda sürekli git gel yapacağım icin temiz bir araba alıp yıpratmak istemiyorum. Zaten yıpranmış ucuz bir arabayla şu süreci atlatayım ondan sonra daha yeni düşük km bir sedana geçeceğim. O yüzden bu ara max 300-350k paraya connect doblo falan bakıyorum.

Hocam ticari olarak kullanmayacam ama birkaç ay boyunca köy gibi bir yere gidecem ıvır zıvır eşya taşıyacam.
Hazır Malatya'da oturuyorsunuz gelin size güzelinden Chevrolet Cruze vereyim aldınız mi satamazsınız o derece güzel bir araba

Hızlı al sat yapacaksan şahin al beygir gibi kullan direk alıcısı bulunuyor. 2 hafta önce arkadaşım daha pazara girmeden kapıda sattı. Daha ilan kağıdı bile koyamadan gitti.
Zaten çok arızada çıkarmaz ucuza da gelmiş olur. Büyük yükleri taşıması zor ama köy içi bagaj falan açık gidersin. En kötü kartal al daha büyük bagajlı.
90 100 arası falan al kullan sat. Kafan ağrımaz. He sorun çıkarsa da şahin ustasından bol bir şey yok ülkede. Parçası da bol uğraştırmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,998
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri