bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,587
Connectlerin piyasasını bilmiyorum ama fazla harcamak istemiyorum yılbaşında garanti satip sedana geçeceğim.
Çok yakar az kaçarConnectlerin piyasasını bilmiyorum ama fazla harcamak istemiyorum yılbaşında garanti satip sedana geçeceğim.
Birkaç ay katlanacaz ya masraf acmasin yeterÇok yakar az kaçar
Kaput değişen diyor riskli değil mi hocam 20k kaza var.Şöyle çıtır boyalı 2014 Linea varken boyasız değişensiz diye 10 sene geriye gidip Tourneo Connect almak bence mantıklı değil.
Değişse nolur değişmese nolur kaç senenin arabası, değişmese büyük kazadan mı koruyacak linea. Satarken cıkaracagı zorluk harici sıkıntı yok tamiri iyi yapıldıysaKaput değişen diyor riskli değil mi hocam 20k kaza var.
Arabayı kontrol ettirdikten sonra sıkıntı olmazda elinde kalır millet çok pimpirikli 2000model arabanın km'sine bakıp alanlar varDeğişse nolur değişmese nolur kaç senenin arabası, değişmese büyük kazadan mı koruyacak linea. Satarken cıkaracagı zorluk harici sıkıntı yok tamiri iyi yapıldıysa
İşte bu sekil mallar olduktan sonra 10 senelik golfü de 2 milyona satıyorlarArabayı kontrol ettirdikten sonra sıkıntı olmazda elinde kalır millet çok pimpirikli 2000model arabanın km'sine bakıp alanlar vararaç zaten 26 senelik kaç bekliyorsun km.
Çıtır boyalı dediği de 1 parça değişen 5 parça boyalıŞöyle çıtır boyalı 2014 Linea varken boyasız değişensiz diye 10 sene geriye gidip Tourneo Connect almak bence mantıklı değil.
onu alacagina çıtır hasarlı audi alır adamŞöyle çıtır boyalı 2014 Linea varken boyasız değişensiz diye 10 sene geriye gidip Tourneo Connect almak bence mantıklı değil.
Yük taşımacılığı yapmicaksa sorun olmuyor biraz hiz sınırlarına dikkat edecek okadar her sene muayenesi var onuda daha bir senesi var diyor satan kişi trigeri falanda yeni değişmiş performans olarak bir tık üzebilir sadece oda 340binlik araç performans aramaya gerek varmı tartışılırİyi görünüyor ama kullanmadan bilemeyiz. Bir de ruhsatında kamyonet olarak geçiyormuş. Ticari araç. Ne tür sorumluluklar çıkabilir bilemem ama bir tanıdığıma faturasız mal bulundurduğundan ceza yazmışlardı.