PC İçin Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Mıhlama

80+
Reaksiyon skoru
228
PC için kulak içi kulaklık önerir misiniz bütçem 1-2k dışına çıkmazsa iyi olur

Harcayacağın paraya karşılık en iyi ses kalitesini almak istiyorsan iem almalısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1500 lira bandında waner sg 2, özellike red lion sürümü gayet iyi. Kullanım senaryonu söylersen ona göre daha net bir öneri yapabilirim.

Harcayacağın paraya karşılık en iyi ses kalitesini almak istiyorsan iem almalısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1500 lira bandında waner sg 2, özellike red lion sürümü gayet iyi. Kullanım senaryonu söylersen ona göre daha net bir öneri yapabilirim.

günde 10 saat civarı kulağımda takacağım o yüzden uzun kullanımda rahatsız etmemeli rahat olmalı dışarıya ses vermemesi dışarıdan ses almaması gibi faktörlerde iyi olursa tadından yenmez

günde 10 saat civarı kulağımda takacağım o yüzden uzun kullanımda rahatsız etmemeli rahat olmalı dışarıya ses vermemesi dışarıdan ses almaması gibi faktörlerde iyi olursa tadından yenmez
Sadece rekabetçi oyun odaklıysa nicehck tears alabilirsin, müzik de dinleyeceksen sg 2

IEM'ler dışarıya ses verir ya veya ANC tarzı özellikleri yok. Varsa da açıkçası bu bütçelerde o özellikleri sağlayacaklarını sanmıyorum. Daha çok PC'de pili hızlı biten bluetooth kulaklıklarda ANC falan bulursunuz, ama onlarda da bu bütçeler bence düşük kalıyor.

Ben rahatlığından dolayı bu ürünü önerebilirim. Ana IEM kulaklığım yerine sırf rahat olduğundan şu ara bunu kullanıyorum.

Yanına da şu ürünü alın birlikte yeterli olacaktır.

FPS oyunlarında Valorant ve CS2'de yeterli bence, BF6'da da ses duyabiliyorum, ama karmaşık anlarda yeterli olmuyor. Ama bir şey izlemek, müzik dinlemek için yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,368
Üyeler
199,345
Son üye
Pcseven01

Geri