2500 TL Bütçe İçin Monitör

nxkki

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara

arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara

ktc düşüyor o fiyata düştüğünde bunu al geç

100hz modeller oluyordu onlara bakabilirsiniz

2,5k bir monitör için kesinlikle çok düşük bir bütçe ve kesinlikle James Donkey önermiyorum o fiyatlara da düşeceğini de sanmıyorum.

O fiyatalara monitor alınmaz az buz daha biriktirip min 4k ya ulaşınca anaca o Zaman eli yüzü düzgün bişey alabilirsin

Hocam o fiyata yokmuş maalesef 2.el alman lazım

arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gec
GIGABYTE GS24F14A 23,8″ 175Hz 1ms HDR10 Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör yapıştır bunu ince hesapra 3.6k gayet yeterli link atamadım maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,017
Üyeler
199,266
Son üye
Jaxerr

Geri