arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara
arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara
KTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 200Hz 1ms
- yakupblt
- Cevaplar: 4
- Forum: Sıcak Fırsatlar
ktc düşüyor o fiyata düştüğünde bunu al geç
KTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 200Hz 1ms
- yakupblt
- Cevaplar: 4
- Forum: Sıcak Fırsatlar
ktc düşüyor o fiyata düştüğünde bunu al geç
James Donkey 3.5 k o fiyatlara düşer mi demiş bende o fiyata ktc önerdim2500 bırak 3500 zor düşüyor nasıl öneriyorsun?
2,5k bir monitör için kesinlikle çok düşük bir bütçe ve kesinlikle James Donkey önermiyorum o fiyatlara da düşeceğini de sanmıyorum.arkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara
nereden bulabılırım100hz modeller oluyordu onlara bakabilirsiniz
evet maalesef 3k’ya olmazmi pekı2,5k bir monitör için kesinlikle çok düşük bir bütçe ve kesinlikle James Donkey önermiyorum o fiyatlara da düşeceğini de sanmıyorum.
James Donkey 3.5 k o fiyatlara düşer mi demiş bende o fiyata ktc önerdim
GIGABYTE GS24F14A 23,8″ 175Hz 1ms HDR10 Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör yapıştır bunu ince hesapra 3.6k gayet yeterli link atamadım maalesefarkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gec
2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğimHocam o fiyata yokmuş maalesef 2.el alman lazım