Şu Zamanda Alınabilecek En İyi F/P 2 Tb SSD Nedir Bütce 12000tl

Reaksiyon skoru
39
bana 2 tb lik bir ssd lazım max 12 bin tl verebilirim iyi kaliteli varsa önerir misiniz?

bu fiyata 2tb bulmak zor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece bu 2 tanesi var 12000 tl ye 13000 olursa kingstone 2tb alabiliyorsun

Belirli markaların sana sunacağı hizmet hemen hemen aynı kendinden ramsiz olarak. Seni üzecek ssd çin işlere bulaşmazsan yok ama FP kralı arıyorsan spesifik indirim kampanya yakalaman lazım.Arada M.market 3al 2 öde falan yapıyor 1-2 arkadaş birleşip danaya gireceksiniz ^^ v.s yada Gaming gecesi beklemen lazım bak dün 1 tb SSdi 4700e verdiler gibi

Güncel olarak satışta 4-5 adet 2Tb görüyorum ben en kalitelisi de bu https://www.n11.com/urun/lexar-nq79...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel . Ve önerilen anakart neden B650 çok geleceğe dönük değil
sen ne önerirdin hocam önerilere açığım

Belirli markaların sana sunacağı hizmet hemen hemen aynı kendinden ramsiz olarak. Seni üzecek ssd çin işlere bulaşmazsan yok ama FP kralı arıyorsan spesifik indirim kampanya yakalaman lazım.Arada M.market 3al 2 öde falan yapıyor 1-2 arkadaş birleşip danaya gireceksiniz ^^ v.s yada Gaming gecesi beklemen lazım bak dün 1 tb SSdi 4700e verdiler gibi
aynen ya dün 5070 ti bekledim gelmedi gelecek hafta inşallah hem 5070ti hemde güzel bir ssd verirler

sen ne önerirdin hocam önerilere açığım

aynen ya dün 5070 ti bekledim gelmedi gelecek hafta inşallah hem 5070ti hemde güzel bir ssd verirler
Önerdikleri kart genel olarak iyi ve kaliteli,sağlam yapılmış ancak senin şimdi dizeceğin sistem beyazmı olucak siyahmı , ekran kartını hangi marka istiyorsun oda aynı şekil ne renk olucak

Önerdikleri kart genel olarak iyi ve kaliteli,sağlam yapılmış ancak senin şimdi dizeceğin sistem beyazmı olucak siyahmı , ekran kartını hangi marka istiyorsun oda aynı şekil ne renk olucak
ya ekran kartı indirim beklicem colorful 5070 ti önerdiler geçen haftalarda 49 k olmuş ama o olmazsa gainward planlıyorım ya da pyn
sistemide beyaz siyah karışımı

Bende atx anakart seviyorum ama fiyat arttıkça özelliklerin çok fazla arttığını sanmıyorum tüm özellikleri incelendiğinde soğutma blokları ve fazladan verdiği slotları dışında genel hatları benzer gibi. Bende sen gibi atx anakart arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,039
Üyeler
199,272
Son üye
Emirhansyusan

Geri