Shego2444
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba, bu ay başı TürkNet aboneliği başlattım. İlk adresimde fiber altyapı yoktu, bu yüzden 1200 TL kurulum ücretini 6 taksitte ödüyorum (kampanyaları fiber altyapıda bu ücreti almıyor, sadece VDSL/bakır hat kullanan aboneliklerde alıyor). Kurulum dediğim şey de teknisyenin mevcut Türk Telekom hattı üzerinden modem takıp aktivasyon yapmasıydı, ekstra modem verilmedi.
Aboneliğin başlamasından yaklaşık 1 hafta sonra farklı bir adrese taşındım ve burada fiber altyapı mevcut. Yani kurulum ücretinin alınma gerekçesi (fiber olmaması) benim durumumda artık geçerli değil. Yeni adreste normalde fiber kampanyasıyla bu ücret hiç alınmıyor. Aboneliğim şu anda 'Özgür İletişim Fiber 100 (Yalın)' olarak görünüyor.
Sorularım:
Aboneliğin başlamasından yaklaşık 1 hafta sonra farklı bir adrese taşındım ve burada fiber altyapı mevcut. Yani kurulum ücretinin alınma gerekçesi (fiber olmaması) benim durumumda artık geçerli değil. Yeni adreste normalde fiber kampanyasıyla bu ücret hiç alınmıyor. Aboneliğim şu anda 'Özgür İletişim Fiber 100 (Yalın)' olarak görünüyor.
Sorularım:
- Benzer şekilde abonelik başlangıcından kısa süre sonra fiber olan bir adrese taşınıp kurulum ücretinin kalan taksitlerini iptal ettirebilen oldu mu? Hangi gerekçeyle, nasıl bir süreçle sonuç aldınız?
- TürkNet müşteri hizmetlerine ulaşmakta ciddi sıkıntı yaşıyorum. hem 0850 288 80 80 hattı hem yazılı sohbet sürekli "arıza kaydı" açtırmaya yönlendiriyor, canlı temsilciye bağlanamıyorum, arıza kaydı fln açıldığında ise geri dönüşleri günde bir kez akşam saatlerinde geliyor ve doğru düzgün sorunu çözemiyorlar. Konuyla ilgisi olmayan arıza kaydı üzerinden fatura/kurulum ücreti itirazını nasıl ilettiniz, işe yarayan bir yöntem var mı?