🔥İndirim Monkei Standart Series 1 Wireless Klavye (Yurt Dışı) 2174 TL

Cra.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Mor ve Pembe Renginde indirim mevcut Kaplan reisim paylaşmış yurt dışı fiyatının yarısı neredeyse değerlendirmek isteyen varsa buyursun ( Has erkekler için ha )

Ekler

• 1000022633.webp
    1000022633.webp
    56.5 KB · Hit: 695
  • 1000022635.webp
    1000022635.webp
    85.9 KB · Hit: 695
Mor ve Pembe Renginde indirim mevcut Kaplan reisim paylaşmış yurt dışı fiyatının yarısı neredeyse değerlendirmek isteyen varsa buyursun ( Has erkekler için ha )
Bu nahos renkli klavyeyi almak isteyen olur mu bilemedim belki hanim kardeslerimize faydasi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Cra.
Buna uygun mousepad önerisi olan var mı sade olsun beyaz fare ile kullancam

Firmadan batarken 20 dolara aldıkları klavye klasik %100 kar koyup indirim diye satıyorlar.

0 lube switch ve 0 lube sabitleyiciler 0 yalıtım, batmış firma yazılım yok rgb yok vs vs. Her malın alıcısı vardır gerçi.

1200'e satsalar alırdım çünkü en az 1500 liralık masrafı var. (işçliği saymıyorum) He birde kargo diye 174 lira kitlemişler oradan da %200 kar at cebe. Lobicilik yapanların birinin oğlunun sitesi kesin, sattıkları şeylerin fiyatlarına bakın.

Son düzenleme:
Firmadan batarken 20 dolara aldıkları klavye klasik %100 kar koyup indirim diye satıyorlar.

0 lube switch ve 0 lube sabitleyiciler 0 yalıtım, batmış firma yazılım yok rgb yok vs vs. Her malın alıcısı vardır gerçi.

1200'e satsalar alırdım çünkü en az 1500 liralık masrafı var. (işçliği saymıyorum) He birde kargo diye 174 lira kitlemişler oradan da %200 kar at cebe. Lobicilik yapanların birinin oğlunun sitesi kesin, sattıkları şeylerin fiyatlarına bakın.
1500 liralık masraf ne hocam

bende var

bende var klavye yalıtım filan iyi gayet sessiz (sessiz klavye arayışındaydım , membran olmayıp bu sessizlikte klavye gayet iyi ) rgb ye gerek yok şarjı uzun süre gidiyor , yazılım için bir şey diyemem bu zamana kadar klavyede yazılıma ihtiyacım olmadı , space tuşunun kenarlarına vurunca hafif sallanıyor sabitileyici dediğin o mu , 2k fiyata gayet iyi bence bunun yerine ne alcanız ki renki herkese uymayabilirde beni bozmaz. Fiyat konusunda biliyorsunuz ülkeye yurt dışından bir şey sokmak haram oldu o yüzden yurtdışında baya indirimli filandır orasını bilmem , erişemiyoruz sonuçta

Son düzenleme:
bu firmaya uyuz oluyorum fiyatları çok fuhuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,296
Üyeler
199,331
Son üye
alfa398

Geri