❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Allah yok maalesef sorun da yok benim için 👍
Bende inançsızım da yani gidipte kendimi akıllı karşıdakini ***** görüp inancıyla dalga geçmiyorum. Tamam diamond tema izledin aydınlandın bravo kardeşim ama şu ppyle etrafa çocuk gibi sataşma. Müslümanın salağını gören nasıl dinden soğuyorsa, dinden soğuyan biri seni görse ben bu salakla aynı görüşte olamam diyip dine sarılır

indirim bitmiş alınmıyor.

terör örgütünü yıllarca besleyip büyüten bu vatanın evlatlarının hayatını kaybetmesine neden olan ülkedir filistin.mesele insanlıkmış, sizin insanlığınıza tüküreyim yalancı siyasal islamcılar. amerika afganistanın ırak ın altını üstüne getirdi , pembe götünüz yiyorsa onları protesto edin. yemez dimi ? bir günde okla mızrakla savaşılan orta çağa dönersiniz.

alayınız iki yüzlü alayınız sinsi.

adamlar filistini bombalasın diye adamlara barut çelik satmışsın, askerin çoraplarını battaniyelerini satmışsın onlara. yemek yesin diye salçasını domatesini satmışsın, sonra o deliğinden çıkıp boykot diyorsun.

yiyorsa beni alıntıla cevap ver

böyle sinsi insanlara nasıl izin veriyorsunuz her delikten çıkıp her şeyi kötülüyorlar.indirim konusu bu ya buna bile nefret bulaştıracaklar.insanların heveslerini kırmak en sevdikleri şey.
Hocam meseleye neden din çerçevesinden bakıyorsun çocuklar bebekler kadınlar ölüyor, tüm Avrupa Amerika PKK vs örgütleri zaten destekliyor bundan 50 sene önce olan mevzular için gebersinler ölsünler demek çok taraflı bir yorum, insanlar elinden geldiğince boykot etmeye çalışıyor ama birşeyi tamamen yapamıyor olmamız onu tamamıyla terketmemizi neden gerektirsin, yani hakkaten yazık, ülkemizde çok havalı bir şey değil evet ama bu onun doğru olduğunu değiştirmez. Herkeşe iyi forumlar

feyzullah bunlar siyaset yapıyor hocam dini kullanarak, dinle ilgili bir sorun yok. yanlış anlaşıldıysam yada ifade ettiysem özür dilerim. tabii ki tepkin olacak ama bunların amacı ortalığı bulandırmak tepki vermek falan değil. insanlar özgür ama başkalarını darlamak için bu özgürlüğü kullanmak beni delirtiyor. sen mesela protesto edebilirsin. sana tek kelime edersem ben haksızım.ama indirim başlığına sivrisinek gibi toplanıyorlar milleti geriyorlar. ben gene özür dilerim biraz abarttım.

coca cola şişeleme tesisi mesela anadolu grubuna ait. açılışını cumhurbaşkanı törenle yaptı. ya daha neyi protesto ettiklerini bilmiyorlar. bunlar sadece israil nefretini körüklemeye çalışıyorlar. ben israilden nefret ediyorum ama filistinden de nefret ediyorum. böyle saçmalıklar beni delirtiyor.

Son düzenleme:
Almayın kardeşim boykot edin İsrail malı bu. Azcık düşünceli olun. Müslüman olmasanız bile almamalısınız ya az ahlaklı olan adam almaz şunların malını. Elin gavuru bile boykot ediyor. Siz de edin.
Yapay Zeka Geldi Siz Halen Kusura Bakmada Geri Zeka Modundasınız .

1784397929295.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,272
Üyeler
199,327
Son üye
Alper_smr