ÜmittYillmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Sanal kart oluşturdum onunla yaptımÖdemeyi kredi kartı ile yapamıyormuyuz nerden ödicem
Sanal kart oluşturdum onunla yaptımÖdemeyi kredi kartı ile yapamıyormuyuz nerden ödicem
yok kişiye özel link hesabına tanımlıyorsun direkt üyeliğiBeyler kişiye özel link geliyor değil mi ortak paylaşımlı hesap vs gibi bir muhabbet olmaz, başımız ağrımaz sonra?
Aynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum
Sonradan iptal olma şansı var ona göre dikkat edin internette araştırırsanız görürsünüz 2 3 ay sonra biten kişiler varAynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum
bende de aynen öyle yazdı sonra o gidiş o gidiş bence alınabilir bir risk öğrenci planı bitmesine zaten az kalmıştı. netten bakınca jio 5g paketleri kullananlara 18 ay veriyormuş diyor herhalde ordaki linkleri satıyorlarAynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum
Ne olur ne olmaz diye diğer hesabımda aktif ettiöAldım mevcut planı iptal edicem umarım sorunsuz geçer eldekinden de olmayak![]()
İptal etme ekranına gidin, orada çıkıyor bitiş tarihiAynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum