🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Beyler kişiye özel link geliyor değil mi ortak paylaşımlı hesap vs gibi bir muhabbet olmaz, başımız ağrımaz sonra?
yok kişiye özel link hesabına tanımlıyorsun direkt üyeliği

1784447759557.webp

plana direk olarak bakamıyoruz öğrenci planından geçtik patlamasak iyi

Aynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum
Sonradan iptal olma şansı var ona göre dikkat edin internette araştırırsanız görürsünüz 2 3 ay sonra biten kişiler var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

plana direk olarak bakamıyoruz öğrenci planından geçtik patlamasak iyi

Aynen valla, bide ne zaman biteceğini görmek istiyorum nerden bakabiliriz? En başta 19 ocak 2028 yazıyordu da tekrar kontrol etmek istiyorum
bende de aynen öyle yazdı sonra o gidiş o gidiş bence alınabilir bir risk öğrenci planı bitmesine zaten az kalmıştı. netten bakınca jio 5g paketleri kullananlara 18 ay veriyormuş diyor herhalde ordaki linkleri satıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1784448078243.webp

artık kimin linki ile girdiysek paket değiştirmemesi için dua edecez sanırım :D

Denedim oldu. Bi ay bilr olsa bu fiyata iyidir. Geçen sene beleş verilen öğrenci yakında biterdi heralde bakmamıştım. Jio filan diyo detaylara bakamıyoruz. Şimdilik iş görüyor çerez parası oldu artık

Alan arkadaşlar aktif mailleriyle değil başka maillerle alsınlar bu kampanyalar genelde iptal ediliyor zamanında gemini ilk çıktığında da aynısı oldu

Tam alırken stok yok dedi başka satıcıya yönlendirdi o daha ucuzdu ama ondanda miktar mevcut değil falan dedi

Ekler

• 1000131456.webp
    1000131456.webp
    69.2 KB · Hit: 259
Aile üyeliğine deki kişilere de 5 TB depolama alanı veriyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,634
Üyeler
199,404
Son üye
yolpol16

Geri