teşşekür ederimgüvenilir mi bu hanıma alıcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kod veriyor tıkla agam mailine yönlendiriyor oradan da kabul et easy
hanıma burada çektim, teşekkür ederim. 300 tlde olsa BAYA İYİBuy Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link
Shop the Best Deals for Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link at Driffle - Instant Delivery of Authentic Products at Unbeatable Prices!driffle.com
burada birazdaha pahalı fakat stok var
Rica ederimhanıma burada çektim, teşekkür ederim. 300 tlde olsa BAYA İYİ
Destek talebi aç hocam aldığın yere. Link çalışmadı diyen ilk kişisinAldım da link geçersiz diyor neden böyle oldu acaba. Kotası mı doldu linkin ben aktif edene kadar
Üyeliği kim sunuyor olarak gözüküyor sizde?Купить [ Google AI / Gemini Pro ] :: Ссылки для активации=>[ Мгновенная ] Карта не требуется
На Plati.Market вы можете купить [ Google AI / Gemini Pro ] :: Ссылки для активации=>[ Мгновенная ] Карта не требуется и это будет стоить 141,12₽plati.market
Buldum arkadaşlar 1,95 dolara geliyor rus sitesi galiba 172 bilmemne para birimi olan yeri tıklayıp ödeme yerinde Türkiye banka kartı seçtim sanal kart ile ödeme yaptım 98,37 TL geldi mail adresini altta ödeme kısmında yazıyorsunuz bilgi.
Купить [ Google AI / Gemini Pro ] :: Ссылки для активации=>[ Мгновенная ] Карта не требуется
На Plati.Market вы можете купить [ Google AI / Gemini Pro ] :: Ссылки для активации=>[ Мгновенная ] Карта не требуется и это будет стоить 141,12₽plati.market
Buldum arkadaşlar 1,95 dolara geliyor rus sitesi galiba 172 bilmemne para birimi olan yeri tıklayıp ödeme yerinde Türkiye banka kartı seçtim sanal kart ile ödeme yaptım 98,37 TL geldi mail adresini altta ödeme kısmında yazıyorsunuz bilgi.
plati çalıntı kredi kartı falanda satan çokta legal olan bi site değil. Bende gördümde eklesemmi emin olamamıştım ekledim şimdiКупить [ Google AI / Gemini Pro ] :: Ссылки для активации=>[ Мгновенная ] Карта не требуется