🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kinguinde hem visa hem mastercard ile denedim (paycell) almadı ödeme plati yi bekleyeceğiz heralde

(Siparişiniz bankanız veya ödeme işlemciniz tarafından iptal edildi. Bu durum birçok sebepten dolayı meydana gelebilir. İşleminizin iptalinin sebebi konusunda daha fazla bilgi edinmek için bankanız ile irtibata geçin.)

kinguinde hem visa hem mastercard ile denedim (paycell) almadı ödeme plati yi bekleyeceğiz heralde

(Siparişiniz bankanız veya ödeme işlemciniz tarafından iptal edildi. Bu durum birçok sebepten dolayı meydana gelebilir. İşleminizin iptalinin sebebi konusunda daha fazla bilgi edinmek için bankanız ile irtibata geçin.)
stok var platide

Fırsatçılar hemen çalışmalara başlamış :D
1784459629193.webp

kripto ile aldım 120 tl ye geldi

Platiye stok gelmiş sayın ölücüler 60tl daha ucuza alabilirsiniz :ROFLMAO:

farkettim oda hata verdi (gpay) benim şansım yok gibi bu şanssızlıkla ölürüm bi kaç güne :D
kartla ilgili bi sorun gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üyeliğin ne zaman bittiğini göremiyoruz. Sayfam da

Geçerli durum

Google AI Pro
Jio aracılığıyla sunulmuştur yazıyor

Google One üyeliğinizi yönetin kısmında . Aboneliği yönet dediğimde de

Google One planını iş ortağımızdan (Jio) satın aldınız. Planınızı yönetmek için Jio ile iletişime geçin. diye yazı geliyor. Yani 18 ay sürebilirde, sürmeyebilirde. Ama 145 tl için denemeye de değer.
Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,028
Üyeler
200,276
Son üye
Tarık23

Geri