150 tl çekti bende aldım aktifleşti ama inş iptal olmaz 
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sanal kartla alÜyelik bittiğinde karttan para çeker mi beyler
sanal kartla alÜyelik bittiğinde karttan para çeker mi beyler
Hocam bu tarz sitelerde her zaman geçici sanal kart ile alışveriş yapın fiziksel veya sabir kredi kartı bilgilerinizi girmeyinÖdemeyi kredi kartı ile yapamıyormuyuz nerden ödicem
stok var platidekinguinde hem visa hem mastercard ile denedim (paycell) almadı ödeme plati yi bekleyeceğiz heralde
(Siparişiniz bankanız veya ödeme işlemciniz tarafından iptal edildi. Bu durum birçok sebepten dolayı meydana gelebilir. İşleminizin iptalinin sebebi konusunda daha fazla bilgi edinmek için bankanız ile irtibata geçin.)
kripto ile aldım 120 tl ye geldikinguinde hem visa hem mastercard ile denedim (paycell) almadı ödeme plati yi bekleyeceğiz heralde
(Siparişiniz bankanız veya ödeme işlemciniz tarafından iptal edildi. Bu durum birçok sebepten dolayı meydana gelebilir. İşleminizin iptalinin sebebi konusunda daha fazla bilgi edinmek için bankanız ile irtibata geçin.)
Hintli telekom operatörü jio nun kampanyası bu açığını bulup sınırsız kod basıyorlarüyeliği https://www.jio.com/google-gemini-offer/ şu site üzerinden veriyor ne iş anlamadım aktiflaştirince bu çıkıyor
farkettim oda hata verdi (gpay) benim şansım yok gibi bu şanssızlıkla ölürüm bi kaç günestok var platide
kartla ilgili bi sorun gibifarkettim oda hata verdi (gpay) benim şansım yok gibi bu şanssızlıkla ölürüm bi kaç güne![]()
Ben ilk aldığımda 18 ay olduğunu gördüm aboneliklerde ve jio nun kendi sitesindeki kampanyada 18 ay olduğu yazıyor.Üyeliğin ne zaman bittiğini göremiyoruz. Sayfam da
Geçerli durum
Google AI Pro
Jio aracılığıyla sunulmuştur yazıyor
Google One üyeliğinizi yönetin kısmında . Aboneliği yönet dediğimde de
Google One planını iş ortağımızdan (Jio) satın aldınız. Planınızı yönetmek için Jio ile iletişime geçin. diye yazı geliyor. Yani 18 ay sürebilirde, sürmeyebilirde. Ama 145 tl için denemeye de değer.
link varmıPlatiye stok gelmiş sayın ölücüler 60tl daha ucuza alabilirsiniz![]()