Acer Nitro 16 Usb 3.0 Port Veri Aktarma Sorunu

Reaksiyon skoru
3
Beyler Allah için yardım edin bu usb 3.0 portlarimdan hicbir sekilde veri aktarimi yapamiyorum sadece telefon sarj oluyor usb tehtering yapamiyorum ama usb coklayici taktigim zaman 2.0 a donusup hersey calisiyor tehtering falanda yapabiliyorum onun harici kulaklik klavye mouse hepsini calistiriyor kendi başina
Kablo degistir demeyin 50 tane kabloyla denedim kendi orjinal 120 wat max kablosu sıradan kablo bu kablolarin hepsi 2.0 da calisiyor 3.0 da calismiyor yardim edin .....

1) kablo veri aktarımı yapmıyor olabilir / lakin denemişsin bu ihtimal kalkıyor
2) telefonun bildiriminden şarj oluyor.a basıp medya ve veri aktarımını seçeneğini seçtin mi ?
3) telefon modeli xiaomi felan mı ? tetheringde sorun oluyordu telefondan telefona bile,
4) geliştirici seçenekleri açıp usb hata ayıklamayı aç

1) kablo veri aktarımı yapmıyor olabilir / lakin denemişsin bu ihtimal kalkıyor
2) telefonun bildiriminden şarj oluyor.a basıp medya ve veri aktarımını seçeneğini seçtin mi ?
3) telefon modeli xiaomi felan mı ? tetheringde sorun oluyordu telefondan telefona bile,
4) geliştirici seçenekleri açıp usb hata ayıklamayı aç
Hocam dedigin herseyi yaptım
model xioami 13 t pro
Varsayilan usb seysini de tehtering yaptim gelistirici seceneklerinden
Hata ayiklamada acik

ne yapmaya çalışıyorsun aynı laptop var Nitro AN16-41

ne yapmaya çalışıyorsun aynı laptop var Nitro AN16-41
Hocam veri aktarmak istiyorum sinirsiz internetimi tethering yapmak istiyorum ama sadece şarj ediyor arkadaki iki type c portuda ayni şekil kabloyu takiyorum sadece sarj oluyor
Ama en soldaki 2.0 olan calistiriyor herseyi

direk bağlanıyorum type-c den samsung telefondan

Hocam dedigin herseyi yaptım
model xioami 13 t pro
Varsayilan usb seysini de tehtering yaptim gelistirici seceneklerinden
Hata ayiklamada acik
kablonun iki girişi de type-c mi ?
kablonun biri type-c telefona takılı olsun diğer ucu usb 2.0 yahut 3.0 laptoba takılı olsun, yüksek ihtimal telden kaynaklı da

hocam diyorsunuzki 3.0 port ama sonrada "arkadaki iki type c portuda ayni şekil kabloyu takiyorum sadece sarj oluyor"
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablonun iki girişi de type-c mi ?
kablonun biri type-c telefona takılı olsun diğer ucu usb 2.0 yahut 3.0 laptoba takılı olsun, yüksek ihtimal telden kaynaklı da
nereyi diyor anlamadım ki

hocam diyorsunuzki 3.0 port ama sonrada "arkadaki iki type c portuda ayni şekil kabloyu takiyorum sadece sarj oluyor"

nereyi diyor anlamadım ki
Hocam laptobun arkasinda thunderbolt 4 destekli 2 tane type c portu var ona type c type c kabloyla bagliyorum sadece şarj oluyor

2.0 da çalışıyor 3.0 olan 2 si type c 2 si type a olan portlarda hiçbir şekilde çalişmiyor sorun bu

hocam driverı yükleniyor bağladığında bi bağlıyken windows updatede arattır

internet varken ve telefon bağlıyken bir windows updatede arattır driver yüklüyor

Son düzenleme:

internet varken ve telefon bağlıyken bir windows updatede arattır driver yüklüyor
2.0 dayken mi 3.0 da gormuyor çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,390
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx

Geri