Herkese selamlar yeni bilgisayar alıcam o bütçeye katkı sağlamak amacıyla eski bilgisayarımı satmak istiyorum sistem özellikleri şöyle:
İşlemci: 4 cekirdek İntel i5-3330 3.00Ghz
Ram: kingston 8 GB DDR 3 RAM
SSD: KIOXIA-EXCERIA SATA SSD ATA DEVICE 224 GB
HDD: WDC WD20EFRX-68AX9N0 ATA Device 1.8 TB
Ekran Kartı: Gigabyte Windforce NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST
Ana Kart: ASUS P8H77-M LE
Soğutucu: Kule tipi bi hava soğutucu ama markasını bilmiyorum.
Psu: markası cooler master ancak modelini anlayamadım fotoğrafını yükledim aşağıya.
Kasa: eski bir cooler master modeli ancak tam bilmiyorum ancak kasanın üst kısmında küçük bir sigara yanığı kaynaklı delik var.
Valorant, cs gibi oyunları düşük ayarlarda 70-110 fps arası açabiliyor, lol gibi oyunları rahat oynatıyor (bir zahmet) GTA V yaklaşık 70-80 fps oynatıyor bf3-bf4 gibi oyunları açabiliyor yüksek ayarlarda ekstra olarak pcyi formatlayıp ve temizletip satmayı planlıyorum. Çok yüksek bir fiyat beklentim yok bilgisayarcılara gidince beni dolandırmayacakları fiyat aralığı nedir ya da ilanlara kaç girebilirim sizce?
İşlemci: 4 cekirdek İntel i5-3330 3.00Ghz
Ram: kingston 8 GB DDR 3 RAM
SSD: KIOXIA-EXCERIA SATA SSD ATA DEVICE 224 GB
HDD: WDC WD20EFRX-68AX9N0 ATA Device 1.8 TB
Ekran Kartı: Gigabyte Windforce NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST
Ana Kart: ASUS P8H77-M LE
Soğutucu: Kule tipi bi hava soğutucu ama markasını bilmiyorum.
Psu: markası cooler master ancak modelini anlayamadım fotoğrafını yükledim aşağıya.
Kasa: eski bir cooler master modeli ancak tam bilmiyorum ancak kasanın üst kısmında küçük bir sigara yanığı kaynaklı delik var.
Valorant, cs gibi oyunları düşük ayarlarda 70-110 fps arası açabiliyor, lol gibi oyunları rahat oynatıyor (bir zahmet) GTA V yaklaşık 70-80 fps oynatıyor bf3-bf4 gibi oyunları açabiliyor yüksek ayarlarda ekstra olarak pcyi formatlayıp ve temizletip satmayı planlıyorum. Çok yüksek bir fiyat beklentim yok bilgisayarcılara gidince beni dolandırmayacakları fiyat aralığı nedir ya da ilanlara kaç girebilirim sizce?