Memnun musunuz hocam, ne zamandır kullanıyorsunuz? Ben prize bilgisayar, monitör, televizyon, internet, şarj aleti, masam ledli onun fişini, bir de vantilatör fişi takacağım iş görür dimi?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendim kullanıyorum.
Hocam benim 6'lı idi önceki yetmiyordu dedim hazır alacağım adam akıllı bir şey alayım dedim kullanıyorum fiş takarken çıkarırken biraz zorluyor gibi yeni olduğundan olabilir kullandıkça açılır büyük ihtimal görünüşü güzel çok olmadı 2 ay falan olmuştur. Aynı şeyler takılı bende de.Memnun musunuz hocam, ne zamandır kullanıyorsunuz? Ben prize bilgisayar, monitör, televizyon, internet, şarj aleti, masam ledli onun fişini, bir de vantilatör fişi takacağım iş görür dimi?
Tamamdır hocam teşekkür ederim, alayım o zaman.Hocam benim 6'lı idi önceki yetmiyordu dedim hazır alacağım adam akıllı bir şey alayım dedim kullanıyorum fiş takarken çıkarırken biraz zorluyor gibi yeni olduğundan olabilir kullandıkça açılır büyük ihtimal görünüşü güzel çok olmadı 2 ay falan olmuştur. Aynı şeyler takılı bende de.
Rica ederim belki daha iyi tavsiye gelebilir bilmiyorum hocam sana kalmış.Tamamdır hocam teşekkür ederim, alayım o zaman.
Bunun amper olarak yazmışlar fakat amperi joule cinsine çevirirsen yaklaşık 400-500 joule falan ediyor bilginiz olsun. Benim attığım model kendi sitesinde 2400 joule yazıyor fakat HB üzerinde ve başka yerlerde 900 joule yazıyor.metre yeterse 6lı
Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Market
Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz, Siyah : Brennenstuhl: Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Philips daha çok kafama yattı hocam. Bir sürü philips ürün kullanıyorum hiç sıkıntı da yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.Bunun amper olarak yazmışlar fakat amperi joule cinsine çevirirsen yaklaşık 400-500 joule falan ediyor bilginiz olsun. Benim attığım model kendi sitesinde 2400 joule yazıyor fakat HB üzerinde ve başka yerlerde 900 joule yazıyor.
Umarım hocam hayırlı olsun.Philips daha çok kafama yattı hocam. Bir sürü philips ürün kullanıyorum hiç sıkıntı da yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.
Teşekkürler hocamUmarım hocam hayırlı olsun.