❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

Hemen konuyu güncelleyelim. Bursa Eker Meydanındaki mağazasına gittim kablolu dyson süpürgeyi , roborock edge 2 robot süpürgeyi ve 5070Ti ekran kartını aldım . 130 binlik ettiler ama değdi piyasanın şuan ki şartlarına göre net 28-30 bin tl avantajım var.

Hemen konuyu güncelleyelim. Bursa Eker Meydanındaki mağazasına gittim kablolu dyson süpürgeyi , roborock edge 2 robot süpürgeyi ve 5070Ti ekran kartını aldım . 130 binlik ettiler ama değdi piyasanın şuan ki şartlarına göre net 28-30 bin tl avantajım var.
Hayırlı olsun. Paraf hariç düzgün taksit olsaydı bir de baya iyi olacaktı.

skatez ne önerirsiniz hocam. konu dışı oldu ama :)
Wraith'den obsidian dot aldım onu kullanıyorum eh işte, daha iyileri vardır illaki. Araştırmadım o kadar detaylı ilk gördüğümü aldım.

Çok şükür dün kendimizi tuttuk.

Acaba kaç kişi, gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olmamasına rağmen 7000 TL kar için 58.000 lira harcayıp 5080 aldı çok merak ediyorum

Gta6 3.599₺ düşüyordu aldım onaylanmış faturası kesilmiş.Sizce değermiydi iade edeyimmi

Hayırlı olsun. Paraf hariç düzgün taksit olsaydı bir de baya iyi olacaktı.
Valla hocam 4 ay önceye kadar sadece garanti vardı bende de. Tüm düğün mobilyası ihtiyaçlar beyaz eşyayı oradan karşıladım. Ne zaman pc toplayım dedim kredi kartım 4 adete yükseldi. Vatan parafa yapıyor çıkart abi , incehesap axese yapıyor onuda çıkar , hepsiburada ile n11 paşalarımızda nerden estiyse world kart istediler onu da sar abi . Anam babam görse batık bakkal gibi kartlara takla attırıyorum sanar. Neyse aşama aşama iptal ettiriyorum taksiti bitenleri :)

Gta6 3.599₺ düşüyordu aldım onaylanmış faturası kesilmiş.Sizce değermiydi iade edeyimmi
Onaylandıysa değer hocam uyguna almışsın gayet vatan dışında 4000 civarından az fiyata alamazsın gibi

5070 TI alıp iptal etmek isteyen varsa bana satabilir. İstanbul içi elden

Son düzenleme:
onaylanmış mesaj geldi fatura kesilmiş

Wraith'den obsidian dot aldım onu kullanıyorum eh işte, daha iyileri vardır illaki. Araştırmadım o kadar detaylı ilk gördüğümü aldım.
Hayırlı olsun bu arada TI, 5070 in yerine mı takıcaksın inno'yu yoksa başka yerde mi lazım merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,498
Üyeler
200,429
Son üye
crazybot

Geri