Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

gorkyy

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, Lenovo Legion serisinden bir laptop beğendim alınır mı?
Ekran Kart: 5060
İşlemci: Amd Ryzen 9 8940HX
Ram: 32GB
SSD: 1TB

Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
hakimi değilim ama aşırı pahalı değil mi?

Aşırı pahalı alınmaz. O fiyata 5070Ti laptoplar var. İşlemcisi iyi olsun diyorsanız 5070'li laptoplar da var aynı fiyata.

Bu fiyata ve canavar gibi işlemcinin yanına RTX 5060 hafif kalmış bütçe yetiyorsa o fiyata rahat RTX 5070 li bir cihaz bulunur

Aşırı pahalı alınmaz. O fiyata 5070Ti laptoplar var. İşlemcisi iyi olsun diyorsanız 5070'li laptoplar da var aynı fiyata.
Hocam link atabilir misiniz acaba? Sadece lenovo ve asus marka araştırdığım için çok bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata ve canavar gibi işlemcinin yanına RTX 5060 hafif kalmış bütçe yetiyorsa o fiyata rahat RTX 5070 li bir cihaz bulunur
Darboğaz yapmaz dedi testler ama ne kadar doğru bilmiyorum. Link atabilir misiniz hocam?

İşlemci çok iyide daha iyisi bulunur.

Ben sadece gaming değil okul için de alıyorum hocam. Rami düşük sistem maalesef işime yaramıyor. Garajslayer için ise Lenovo Legion serisine oranla daha zayıf bir soğutma ve kasa yapısı var diyor yapay zeka. Ben malzeme ve soğutma kısmına çok takıldığım için ASUS ve lenovo markalarına baktım sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.500 lira fazlasına 5070 ekran kartlı Lenovo var.

Hocam ben sadece oyun oynamayacağım. Legion serisi tercih etme sebebim soğutma gücü ve daha güzel bir kasa istemem. Doğru biliyorsam Legion bu konularda zirveymiş.

Ben sadece gaming değil okul için de alıyorum hocam. Rami düşük sistem maalesef işime yaramıyor. Garajslayer için ise Lenovo Legion serisine oranla daha zayıf bir soğutma ve kasa yapısı var diyor yapay zeka. Ben malzeme ve soğutma kısmına çok takıldığım için ASUS ve lenovo markalarına baktım sadece.
Malzeme ve soğutma kısmına takılmanıza gerek yok her laptop oyunlarda ısınır. Sırf soğutma ve malzeme kalitesi daha iyi diye 5070Ti fiyatına 5060 alınmaz. Attığım 5070Ti laptoplarda 1x16 RAM var sonradan ekleme yapabilirsiniz. Isınma konusuna takılıyorsanız HX işlemci almamanız lazım HX işlemciler doğası gereği ısınır.

Malzeme ve soğutma kısmına takılmanıza gerek yok her laptop oyunlarda ısınır. Sırf soğutma ve malzeme kalitesi daha iyi diye 5070Ti fiyatına 5060 alınmaz. Attığım 5070Ti laptoplarda 1x16 RAM var sonradan ekleme yapabilirsiniz. Isınma konusuna takılıyorsanız HX işlemci almamanız lazım HX işlemciler doğası gereği ısınır.
tabii ki ısınır ama soğutma teknolojisi daha iyi sistem almak daha mantıklı değil mi? Dediğim gibi sadece oyun oynamayacağım ne kadar yavaş ısınırsa o kadar iyi olacaktır. Peki sizce bütçeden kısıp Lenovonun düz legion 5 versiyonu var. 13650hx 5060 32gb ram 72 bin tl civarı şu an. Onu alsam mantıklı olur mu sizce? Çok bilgim yok sadece duyduklarımdan yorum yapabiliyorum.

tabii ki ısınır ama soğutma teknolojisi daha iyi sistem almak daha mantıklı değil mi? Dediğim gibi sadece oyun oynamayacağım ne kadar yavaş ısınırsa o kadar iyi olacaktır. Peki sizce bütçeden kısıp Lenovonun düz legion 5 versiyonu var. 13650hx 5060 32gb ram 72 bin tl civarı şu an. Onu alsam mantıklı olur mu sizce? Çok bilgim yok sadece duyduklarımdan yorum yapabiliyorum.
Düz Legion 5'ler de güzel olsa da düşündüğünüz kadar iyi değil. Attığım 5070Ti laptoptaki R9 365 işlemci yapısı gereği soğuk ve verimli çalışır üstüne pil ömrü de yüksek. Oyunda bile bu işlemci ile max 82'leri görürsünüz. Benim tavsiyem bütçeyi düşürüp şöyle bir laptop almanız. Okulda tam olarak ne için kullanacaksınız laptopu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri