Evde Spor İçin Şimdilik Bu Sepet İş Yapar mı ?

Reaksiyon skoru
78
Evde üst vücut çalışmak istiyorum genel olarak. şimdilik böyle bir sepet yaptım ne kadar süre idare eder bunları kullanıp memnun olanlar var mı aramızda yada böyle bir şey mantıklı mı sürekli spor salonlarına para da vermek istemiyorum yavaş yavaş bu tarz işlere girişicem homegym tarzı amatör bir şekilde kardiyo olarak da kürek çekme aleti almayı falan düşünüyorum mantıklı olur mu başlangıç için ne kadar süre idare eder bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

1784626116159.webp

Evde üst vücut çalışmak istiyorum genel olarak. şimdilik böyle bir sepet yaptım ne kadar süre idare eder bunları kullanıp memnun olanlar var mı aramızda yada böyle bir şey mantıklı mı sürekli spor salonlarına para da vermek istemiyorum yavaş yavaş bu tarz işlere girişicem homegym tarzı amatör bir şekilde kardiyo olarak da kürek çekme aleti almayı falan düşünüyorum mantıklı olur mu başlangıç için ne kadar süre idare eder bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Alıntıyı görüntüle
Özellikle ağırlıklar için ikinci ellere bir bakın derim çok fazla geldi bu fiyatlar bana.

Bir tek bana mı pahalı geliyor bunlar ?

Decahtlon da genel olarak her şey pahalı hıcam bence normal e-Ticaret sitelerinden bakın alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle ağırlıklar için ikinci ellere bir bakın derim çok fazla geldi bu fiyatlar bana.
Bencede fazla bende olsam 2.el tercih ederim zaten öyle çizikler vs. Dışında pekte hasarlı olan ürünler değil sonuçta metal ,plastik ve kum karışımı şeyler zaten ama illa sıfır isteyende E-Ticaret sitelerinde ucuza bulabilir yine arkadaş decahtlon dan aldığından pahalı fiyatı yani sırf marka şey diye işte

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle git spor salonuna yazıl 25 bin liraya çok donanımlı bir spor salonuna yıllık kaydolabilirsin

Surekli olarak ara vermeden kullanacaksan eve homegym kurmak mantikli ama bi sure sonra hevesim kacar dersen bosa para vermis olursun. Demir dokum ekipman hic almadim ama piyasayi iyi arastir. 2. El varsa bakabilirsin sonucta demir demirdir. Demir agirligi bozacak halleri yok ya. Senin aldigin bar ve agirliklar 28 icin gozukuyor. Ileride olimpik bar alirsan onlar 50mm capa sahip olur. Bu da suanki sepetindekiler ile uyumlu olmaz.50kg agirlik en agir barin 7.7kg toplam 57.7kg. Sahsen iyi calisma ile bi sure sonra yetmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,887
Üyeler
199,949
Son üye
Redall

Geri