❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

bence kapa bu kadar sorun yaşıyorsan. Benim her seferinde düzgün çalışıyor problem yaşamıyorum ama bir şey farkettim uzak kaldığın zaman monitore seni görmüyor belli bir mesafe var onu geçtiğin zaman kapıyo monitorü. Sadece bu özellik için şahsımca 30k fazla vermeye değmez en kötü kapa ai sensörü o şekilde kullan. Ya da tandem rbg woled ler çıkınca onlardan patlat bi tane asusun sana kalmış. 32” alışabildin mi peki halen arıyor musun 27” yi
Yaanni alıştım gibi.
Büyük geliyor hala ama ilk günkü gibi değil.

selamlar,
sensörü monitör modunda kullanıyorum, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyor fakat karanlıkta çalışmıyor haliyle. Monitör ışığı alasım vardı bahane oldu bi de monitör ışığı aldım yarın gelecek bakalım, karanlıkta çalışmama sorununu da çözeriz herhalde.

selamlar,
sensörü monitör modunda kullanıyorum, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyor fakat karanlıkta çalışmıyor haliyle. Monitör ışığı alasım vardı bahane oldu bi de monitör ışığı aldım yarın gelecek bakalım, karanlıkta çalışmama sorununu da çözeriz herhalde.
monitor ışığı kullanmanı tavsiye etmem ekrana parlayır renkler güzel gözükmüyor ışıkla beraber.

Keşke 341QPR de güzel bir fiyattan satılsa. 45k lara indirseler çok iyi olurdu, abd de 900 dolardan satıyorlar şu an. Haliyle 65-70 de fazla geliyor gibi 2k bir monitöre. Hepsiburada satıcılı stok var 9 taksit için takipteyim 😁

Keşke 341QPR de güzel bir fiyattan satılsa. 45k lara indirseler çok iyi olurdu, abd de 900 dolardan satıyorlar şu an. Haliyle 65-70 de fazla geliyor gibi 2k bir monitöre. Hepsiburada satıcılı stok var 9 taksit için takipteyim 😁
Hocam dediğiniz modele şimdi baktım özellik olarak son model denilebilir sanırım. Curve olması sorun yaratırmı oyunlarda falan

Şu model değil mi fiyatı 57 civarı 4K çözünürlük diye gördüm ben

Hocam dediğiniz modele şimdi baktım özellik olarak son model denilebilir sanırım. Curve olması sorun yaratırmı oyunlarda falan

Şu model değil mi fiyatı 57 civarı 4K çözünürlük diye gördüm ben

57 bine satılanı gördüm tek stok iade ürün olma ihtimali vs var. Diğer resmi satıcıların fiyatta indirime gitmesini bekliyorum. 57 de bence bir tık fazla 45-50 ideal diye düşünüyorum.

34 inch ultrawide 2k çözünürlükte monitör. Bakalım takipteyim

Yaanni alıştım gibi.
Büyük geliyor hala ama ilk günkü gibi değil.
Ben de 2k 27" ten yeni geçtim 4 yıldır 27" kullanıyordum. 32" e çok kolay alıştım. 27" 2k da başım ağrı yapıp gözlerim çok sulanıyordu. 4k 32" de bunların hiçbirisi kalmadı

hepsiburada'da nethouse tekrar stok girdi bir tane çektim mpg322 ur qd oled x24 6 taksit 46 bin lira. Bakalım iade olanlardan biri mi yoksa sıfır ürün mü...

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
hepsiburada'da nethouse tekrar stok girdi bir tane çektim mpg322 ur qd oled x24 6 taksit 46 bin lira. Bakalım iade olanlardan biri mi yoksa sıfır ürün mü...
Akakçe bildirim attı ama girdiğimde bitmişti. Stok bekliyorum ekrana bana bana...

Akakçe bildirim attı ama girdiğimde bitmişti. Stok bekliyorum ekrana bana bana...
Mat qd oled 🤮
14682.webp

Hepsiburada dan favoriye al düşer bir daha

hocam sizce mpg 322ur qd oled x24 sizin önceden önerdiğiniz özelliklere sahip diye düşünüyorum. Fikriniz nedir asus pg27ucdm yerinde bunu tercih ettim...
MPG çok daha iyi. Samsung qd oled kaplamasını güncelledi ışık altında daha az mor tona, daha iyi siyah derinliğine, daha fazla algılanan kontrasta, daha az yansımaya ve daha zor çizilen güncellenmiş Quantum black kaplamasını kullanıyor. Sdr ve hdr parlaklığı da daha yüksek. Pg27ucdm gibi tandem panel kullanıyor. UCDM de dolby vision olabilir ancak pc gaming de işe yaramaz. Kaplama ve parlaklık daha elzem.

Asusun quantum black kaplamalı modelinin fiyatına bakın anlarsınız zaten,

MPG çok daha iyi. Samsung qd oled kaplamasını güncelledi ışık altında daha az mor tona, daha iyi siyah derinliğine, daha fazla algılanan kontrasta, daha az yansımaya ve daha zor çizilen güncellenmiş Quantum black kaplamasını kullanıyor. Sdr ve hdr parlaklığı da daha yüksek. Pg27ucdm gibi tandem panel kullanıyor. UCDM de dolby vision olabilir ancak pc gaming de işe yaramaz. Kaplama ve parlaklık daha elzem.
teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,692
Üyeler
199,886
Son üye
._Emre_.

Geri