Monitör Kargoda Evde mi Acayım Şubede mi?

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,135
Vatandan Samsugn g5 aldım kargoya verilmiş. Önceden çok monitör aldım geneli eski fiyatlara göre için 5k 8k falandı hep evde actım herhangi sorunda yaşamadım.. Tvlerde zaten servis geldiği için kırkkta çıksa sorun yok.
Ama bu monitörü 14k aldım ve riske atmak istemiyorum kırık cıkar vs diye marka hiç sorumluluk kabul etmiyor o yüzden evde acarken videoya mı alayım önlem amaclı yoksa direkt şubede mi acayım?

Vatandan Samsugn g5 aldım kargoya verilmiş. Önceden çok monitör aldım geneli eski fiyatlara göre için 5k 8k falandı hep evde actım herhangi sorunda yaşamadım.. Tvlerde zaten servis geldiği için kırkkta çıksa sorun yok.
Ama bu monitörü 14k aldım ve riske atmak istemiyorum kırık cıkar vs diye marka hiç sorumluluk kabul etmiyor o yüzden evde acarken videoya mı alayım önlem amaclı yoksa direkt şubede mi acayım?
kuryeden aldığınız andan itibaren videoya alsanız sıkıntı çıkmaz, içiniz rahat etsin derseniz şubede açın .

Videoya alarak açman yeterli olacaktır. Ama açmadan önce kutunun kapalı olduğunu iyice tespit et. Kuryeden teslim alırken kutuya bak gözüne batan bir hasar olursa videoya çekerek teslim al.

Hocam kurye geldiği an kaydı başlat öyle al eve sok aç incele çalıştır testleri yap sonra kaydı bitir hiç bir sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,986
Üyeler
199,994
Son üye
emretkmn

Geri