Yardım Mouse U Düz Tutamıyorum Sorun Bende mi ?

Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar bilmiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz mouse u fakat oyunlarda olsun normal masaüstünde olsun mouse u 140 150 derece arasında tutuyorum hep düz bir şekilde mouse kullanamıyorum ve bunu az önce farkettim sizdede mouse u yamuk tutma gibi bir alışkanlık varmı klavye zaten genelde yamuk duruyorda mouse tutuşumun bile ona evrilmesi garibime gitti ilk kez farkediyorum :D
1784718709518.webp

Arkadaşlar bilmiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz mouse u fakat oyunlarda olsun normal masaüstünde olsun mouse u 140 150 derece arasında tutuyorum hep düz bir şekilde mouse kullanamıyorum ve bunu az önce farkettim sizdede mouse u yamuk tutma gibi bir alışkanlık varmı klavye zaten genelde yamuk duruyorda mouse tutuşumun bile ona evrilmesi garibime gitti ilk kez farkediyorum :D
Alıntıyı görüntüle
lolde 90 derece valoda biraz daha yatık 120 falan pubgde 60 la 150 arası diyim oyundan oyuna değişiyoe

Alıntıyı görüntüle
Ben gamepad kullanıyorum 😎😄

Bu durum senin vücut kompozisyonunla alakalı bir şey. Kas ve kemik yapına nasıl uygun geliyorsa öyle kullan ve günlük yaşantında el ayak koordinasyonunda bir sorun yoksa problem yok demektir

Bende 30-45 derece arası mouse ucu sola yatık kullanıyorum tam düz tutamıyorum.

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle tutabilirsin, genelde E-Spor turnuvalarındaki oyuncular böyle tutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,028
Üyeler
200,276
Son üye
Tarık23

Geri