Hahahah teşekkür ederim hocam Allah baba yüzümüze gülüyor bu aralarHocam hayırlı olsun önce koltuk sonra ekran kartını altın vuruş yaptın tebrik ederimgüzel günlerde kullanın
Sagolasın AtamHayırlı olsun...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun...
Daha iyileri sizin olsun eyvallahroket gibi kutusu var hayırlı olsun hocam
Malzeme kalitesi Rog 3070ti dan sonra çok boş geldi rog neymiş böyle daha iyi anladım.Pny rtx 5070 ile yan yana.
Amd 9000 serisinde en düz modelin bloğu bile nvidia 5000 serisinde üst segmente eş değer.
Buyrun beyaz kasaAlanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde
Benim ventus 2x 3060 yanında nasıl durcak acabaPny rtx 5070 ile yan yana.
Amd 9000 serisinde en düz modelin bloğu bile nvidia 5000 serisinde üst segmente eş değer.
Hocam çok iyi duruyor gündüz fotoğrafı da var mı kasanın bir de parçaları nelerHahahah teşekkür ederim hocam Allah baba yüzümüze gülüyor bu aralar
Sagolasın Atam
Daha iyileri sizin olsun eyvallah
Malzeme kalitesi Rog 3070ti dan sonra çok boş geldi rog neymiş böyle daha iyi anladım.
Buyrun beyaz kasaAlıntıyı görüntüle
Kasa estetik değil ama idare et hocamAlanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde
montajı akşam yaptığım için gündüz fotoğrafı yok ama sabah kapalıyken ekleyebilirim.Hocam çok iyi duruyor gündüz fotoğrafı da var mı kasanın bir de parçaları neler