7. 000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Nova 5 öneririm. Kendimde baya arada kalıp bu modeli almıştım baya memnum kaldım.
araştırınca nova 5 kullananlarda çok fazla kronik sorun gördüm o yüzden blackshark v3'e geçiş yapmaya karar verdim
bugün cevahir veya trump avmde teşhir bulursam deneyeceğim ardından akşam siparişi veririm diye düşünüyorum

araştırınca nova 5 kullananlarda çok fazla kronik sorun gördüm o yüzden blackshark v3'e geçiş yapmaya karar verdim
bugün cevahir veya trump avmde teşhir bulursam deneyeceğim ardından akşam siparişi veririm diye düşünüyorum
Ne gibi sorunlar hocam ? Deneyeyim kendi kulaklığımda.

Ne gibi sorunlar hocam ? Deneyeyim kendi kulaklığımda.

Konuyu okudum da, birkaç kişinin yaşadığı bir hata yüzünden genelleme yapmak bana yanlış geliyor. Bahsedildiği gibi kronik sorunlu bir ürün olsaydı bu kadar satan bir kulaklık modeli olmazdı. Şuan insanların en kaliteli en sorunsuz dediği ürünler için de böyle sıkıntılar mutlaka var. Güvenilir bir yerden aldığın sürece sorun yaşacağını sanmıyorum, konuda mesela itopya'nın servis süreci ile alakalı sorunlar yaşanmış. 35 bin ₺ lik nova elite için böyle yorumlar var. Yine de tercih sizin, ama hangi model olursa olsun amazon'dan veya iade ve sürecinde sorun yaşatmayan mağazalardan alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,259
Üyeler
200,068
Son üye
sadık duran

Geri