🔥İndirim Jbl Tune 520bt Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 1209 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
539
JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık n11 de dip fiyata düşüyor(akakçe verisi). ihtiyacı olan varsa değerlendirsin.
Satıcı: MediaMarkt

photo_2026-07-23_21-34-43.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-23 213343.webp

Sıkıntısı ne hocam kuzenim memnunmuş ona sorup attım.
Ses kalitesi rakiplerinin gerisinde ona değinmiyorum zatende. 520bt hem eskidi hemde yeni modellerinde de aynı sıkıntı var ergonomiyi bi türlü düzeltmediler. Sıfır konfor kafayı çok sıkıyo, yazın kullanılmıyo aşırı terletiyo, pedleri çabucak soyunuyo plastiği çok kolay kırılıyo. 2019da 500bt yi indirimle 260tl ye almıştım 2 yıl kullandım. Bassları dışında bi esprisi yok kulaklğın

Sıkıntısı ne hocam kuzenim memnunmuş ona sorup attım.
Muadil markalarına göre az özellik sunuyor kalitesi plastik kulağı kaplamıyor ağrı yapıyor sarjı çok iyi gidiyor anc özelliği felan yok sürücüleri yine Qyc ve ankere göre küçük 1200 tl ye Qcy h3 aldım kardeşimde de var kıyasladım net şekilde Qyc daha iyi bir kulaklık her açıdan sırf ismi var diye JBL almayın

2 hafta önce ablama aldım popüler kültür kölesi olduğu için. Hiç rahat değil pedleri küçücük ve rahat değildi erkeklere yarayacak bir kulaklık değil sanki 1.60 kızlar için özel üretmişler.

2 hafta önce ablama aldım popüler kültür kölesi olduğu için. Hiç rahat değil pedleri küçücük ve rahat değildi erkeklere yarayacak bir kulaklık değil sanki 1.60 kızlar için özel üretmişler.
Bu saydıklarımız marshall major v içinde geçerli. Jbl i popüler kültür ürünü bulan kızlar major 5 alıyo ikisinide bi erkekte görünce üzülüyorum😂

Cok eski değil mi bu? 2021 de falan almıştım

Ses kalitesi rakiplerinin gerisinde ona değinmiyorum zatende. 520bt hem eskidi hemde yeni modellerinde de aynı sıkıntı var ergonomiyi bi türlü düzeltmediler. Sıfır konfor kafayı çok sıkıyo, yazın kullanılmıyo aşırı terletiyo, pedleri çabucak soyunuyo plastiği çok kolay kırılıyo. 2019da 500bt yi indirimle 260tl ye almıştım 2 yıl kullandım. Bassları dışında bi esprisi yok kulaklğın
katılıyorum şuan kullaniyorum rahat değil

JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık n11 de dip fiyata düşüyor(akakçe verisi). ihtiyacı olan varsa değerlendirsin.
Satıcı: MediaMarkt

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
jbl tune 700 bt serisi alınır , sakın 500 bt serisini almayın

Valla tek yanlıs bişey yok , benim tüm arklarda var hiçbirisi memnun degil pedleri kulak acıtıyor. QCY Tarafına bakılabilir

Geri