🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

18 olarak 18 ay boyunca sahip olıyoruz yoksa 18 ay boyunca 100 tl mi ödüyoruz

3-5 ay sürse bile kâfi ama inşallah uzun gider :D

bir kere 100 lira mo ödeniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de neler yapılabiliyor anlatabilecek varmı

Arkadaşlar işlerim için ilk etapta 15-20 tane alacam. Sağlam olarak gönderen yani bu şekilde kullanılmış gönderip beni uğraştırsın istemiyorum. O yüzden kinguin plati bulaşmıcam. Nerden alabilirim?

Beni çok tatmin etmedi açıkçası şöyle ki Chrome yapay zekadan aldığım bilgiyi söylüyorum çok doğru bir usta işi yorum diyor ben bunu düşünemedim diyor. İyi tarafı benim hatam özür dilerim diyor 🙂.

Hocam açıkçası o da pek güven vermedi. Kullandığı Whatsapp numarası genelde illegal işler yapanların kullandığı numara formatında. İşlemleri şirket hesaplarıyla yapacağım için risk alamam.
ben 3 tane burdan aldım. yapay zeka ile de ilgili baya bilgili. arkadaş sağolsun bütün sorularımı cevapladı. kodları da kontrol edip gönderiyomuş. yani kullanılmış kod göndermiyor. 3 kodu 300 liraya aldım. fiyatta da yardımcı oluyor

Biraz önce kinguin üzerinden satınaldım ve kendi hesabımda aktif hale getirdim. Üyeliği yönet kısmından Tüm planları inceleye bastığımda 2. resimdeki ekran geliyor. 18ay boyunca bu şekilde kalacak diye anlıyorum. Umarım sonrasında sorun yaşamayız.

Not: Gruptaki tüm yazışmaları okuma fırsatım olmadı, benzer bir mesaj atan varsa da tekrar olduğu için kusura bakmayın.
1784839247995.webp

1784839293060.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,455
Üyeler
199,792
Son üye
wacot

Geri