Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

tabii ki de bu neidiğü belirsiz ramlere ve psulara bulaşmamak lazım. Konuda yanlış anlaşılmak istemem kendi markam değil para kazandıgım bir ürün değil. Konuyu açan arkadaşın yanlış bildiklerinin doğrusunu söylemeye çalışıyorum yoksa bozuksa dandikse oyledir beni ilgilendirmez.
benim de soyledigim farkli birseh yok fp kasa aldim almaz olaydim cunki neidigu belirsiz ramler ve psular kullanilmasina ragmen reklami yapildi sitemim bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana gelen psu msi marka kasa msi komple msi. Aigo kasa olan ayrı arkadaşlar karıştırmış. Gamegaraj elite s70 donanım arşivinin sattığı bir de game garaj s7 var onun donanım arşivi ile alakası yok
tamamen ayniyiz bi iletisim numarasi verebilirseniz aksam eve gecince haberlesip birlikte kafa patlatalim

ya pc acilirken bile dert klavye isigi geliyo gidiyo , yeniden baslatiyorum goruntu gelmiyor , tam bi bela bilgisayar
hatalı windows kurulmuş olabilir mi cmd üzerinden chkdsk, dism, sfc scannow gibi taramaları yapar mısınz google'a cmd windows düzeltme komutları yazarsanız çıkar yönetici olarak çalıştırıp yaparsanız daha iyi olur.

benim de soyledigim farkli birseh yok fp kasa aldim almaz olaydim cunki neidigu belirsiz ramler ve psular kullanilmasina ragmen reklami yapildi sitemim bu
Tamam kral ben hangi mesajımda rami veya psu yu övdüm. Tekrar okursan mesajları sadece yanlış bilgilerinin doğrusunu söylüyorum cwdir o dur budur. Kendime almam millete de aldırmam zaten bu tarz ürünleri. Almışsın 14 gün de geçmiş en azından çözelim diye uğraşıyorum.

tamamen ayniyiz bi iletisim numarasi verebilirseniz aksam eve gecince haberlesip birlikte kafa patlatalim
Tüketici hakem heyetine başvurmak en makulü.

Manuel olarak da expo kapalı 6000 mhze aldım yine problem yaşadım. Testlerini yapsınlar problem varsa ürünlerin değişimini istedim yoksa iade edicem zaten. Ben de araştırdığımda 5600 5800 mhz civarında stabil çalışması gerektiğini öğrendim. Cusu marka ramlere kesinlikle bulaşmayın.
@Che_

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hatalı windows kurulmuş olabilir mi cmd üzerinden chkdsk, dism, sfc scannow gibi taramaları yapar mısınz google'a cmd windows düzeltme komutları yazarsanız çıkar yönetici olarak çalıştırıp yaparsanız daha iyi olur.
Bende olay günlüğünde kernel 41 hatası veriyor windowsla alakalı olduğunu sanmıyorum. Mavi ekran olarak değil donanımsal bir kapanma yaşıyorum.

Bende olay günlüğünde kernel 41 hatası veriyor windowsla alakalı olduğunu sanmıyorum. Mavi ekran olarak değil donanımsal bir kapanma yaşıyorum.
bir anda kapanıp sonra geç mi açılıyor ?

o yaşadığın cızza coil whine deniyor. Gunumuzdekı yuksek guc tuketımlı ekran kartlarının %80'inde vardır

windows kurmadan once expo acmis miydiniz? ram stabil olmayabilir ve stabil olmayan windows kurulumu yapilmis olabilir. eger bu sekilde kurulum yapti iseniz expoyu kapatip format atin.

Merhaba Bertan Bey,

Yazdıklarınızı bir müşteri şikayeti olarak ele alıp, Müşteri Deneyim ekibimize ulaştırdık; Teknik Servise veya mail yada telefon üzerinden tarafımıza son 1 aydır Bertan isimli hiç bir kullanıcının ulaşmadığı görülmektedir.

Mail attım dönmediler söylemine istinaden acaba hangi mail adresine mail gönderdiniz? Tek geçerli mailimiz [email protected] adresidir. buraya cihaz modeli, kişisel bilgiler ve şikayetinizi iletirseniz arkadaşlarımız size yardımcı olabilirler. Ek olarak www.gamegaraj.com adresi üzerinden Canlı desteğe başvurabilir. 0850 228 5424'nolu telefonumuzu arayabilirsiniz.

Aksi halde bizimle hiç bir iletişime ve etkileşime girmeden forumda her kullanıcı yorumunun altına verdiğiniz özenli olumsuz cevaplar art niyetli olarak algılanır ve bizlerce rakip firmalardan gelen bir troll çalışma gibi görülür. Bu tür faaliyetler hukuki olarak da yaptırımları ve karşılığı olan durumlardır. Kamuya açık alanlarda kişi, marka ve kurumlar hakkında herkes yanlış ve manipülatif bilgi vermemekle sorumludur.

Konu üzerinden daha önce de yaşadğınız sorunla ilgili ürünü servise gönderebileceğinizi belirttik. Eğer gerçekten bir sorun yaşıyorsanız ve bu sizin bir müdahalenizden kaynaklanmıyorsa, bizim ile iletişme geçmenizi rica ederiz. Böylece sorununuzu çözebiliriz.

İyi günler

6000mhz de calismasi gereken ram biosdan 6k ya alindiginda oyun direkt kapaniyor acilmadan ? expo kapatilik 4600 mhz de oyun aciliyor ama fps belirgin dusuk ve cw sesi var 6k mhz parasi verip aldigim sistemi 4600 de mi kullanmak zorundayim , olay sadece cw degil , bios anakart ve ram uclusunde bi uyusmazlik var sistemde . Ayrica attigim maile yanit vermediniz , burdan cevap vermeniz biraz trajik
2 ay önce msi b850 pro ile 2* 16gb ddr5 cl 36 5600mhz ram ile aynı sorunları yaşadım. 800 sersi Msi anakartlar cl 36 ve üzeri ramlerde özürlü çalışıyor yabancı formlara bak .Sonunda sürekli reset oyunda 5-10 dk içinde reset sonunda sattım kurtuldum. b840 ve msi hiç olmamış zaten.5600mhz ram 4800 mhz olarak kullanmam gerekiyormuş yeni teknoloji bir çuval para sürün diyorlar. Asus en kötü b650 daha çok iş yapar

15 20 saniye sonra açılıyor tekrardan
hocam aynı hatayı bende yaşadım uzun süre bu forumda ve technopatta baya konular açtım çok ayar denedim sonradan öğrendim gpu güç kablosu oturduğunda bile tam oturmamış oluyormuş 50xx serisinde biraz güç uygulayıp bastırdım iyice biraz daha girdi sonra kapanmamaya başladı ama bu çözümü bulana kadar işlemci değiştirdim psu değiştirdim denemediğim yöntem kalmadı çözememiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,549
Üyeler
199,827
Son üye
legend447

Geri