ChappyFuffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
garanti pay için kredi kartı gerekiyor muValla ben almıştım garanti payle geçenki klavyeyi
garanti pay için kredi kartı gerekiyor muValla ben almıştım garanti payle geçenki klavyeyi
Hayır isterseniz banka kartıyla da ödeyebilirsiniz. Ben kredi kartıyla almıştım. En azından incehesap sitesini beklemek yerine direk garanti pay kendi sitesine yönlendiriyor otomatik ödüyor öyle.garanti pay için kredi kartı gerekiyor mu
aynenyapacakları şey 1000 tllık klavyenin fiyatını 2000 tl yapıp 800 TL'ye düşürcekler
Tersi Olmalı Hocam Stok Fazla Olunca Kalite Düşer Azalınca Kalite Artar .150 stok olduğuna göre iyi bişe değildir
nerden benim kartTersi Olmalı Hocam Stok Fazla Olunca Kalite Düşer Azalınca Kalite Artar .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@GGbaba
Senin Kart İndirime Girmiş La
![]()
Gigabyte X870E AERO X3D WOOD AM5 DDR5 9000MHz (OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Gigabyte X870E AERO X3D WOOD AM5 DDR5 9000MHz (OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
çok iyi anakart çünkü fiyatta deli gibi düşmüştü o zaman yeni almamış olsam anakartı alırdım pc kurulumunu yaptım iade etmek sorunsuz ürünü doğru gelmedi.Seviyordun Bir Ara![]()
taksit yok istediği kadar olsunGüzel Ürünler Var Bu Gece .