Xiaomi 17t Pro Fiyatini Hakkeder mi

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
35
Baslik belli bu tel fiyatini hakedermi alternatif onerisi olyr mu bu mutceye

Güncel cihaz istiyorsan olabilir ama 15t proya yakın bi cihaz o yüzden fiyatının düşmesini bekleyebler çok var

T serisi uzmez. 13T Pro var tek sorunu oyun oynarken biraz fazla isinmasi ama oyun oynamadigim icin sorun olmuyor bende. Kac senelik telefon hala ne kasmasi var ne yuksek ayarlarda oynatamadigi oyun. Sarjin mi bitti tak 20 dakikada fullensin(67 watt a dusmus o da 35dk falan yapiyor)

Baslik belli bu tel fiyatini hakedermi alternatif onerisi olyr mu bu mutceye
Valla donanım olarak güzel cihaz da kasa olarak bana kaba ve kalitesiz geldi ona oranla düz Xiaomi 17t daha ele oturuyor ve biraz daha kaliteli bir hissiyat verdi bana.

Oglum mun xiaomi hevesi var diye aliyorum yoksa tabii ki kendimdimde samsung kullabiciyom
valla o zaman xiaomi nin tr de en mantıklı fiyatlandırma ile sattığı cihazı T Pro serisi alınır ama ben bi xiaomiye 65k vermezdim

valla o zaman xiaomi nin tr de en mantıklı fiyatlandırma ile sattığı cihazı T Pro serisi alınır ama ben bi xiaomiye 65k vermezdim
Yapacak bisi yok 60k ya siparisi gectik oglanin hevesi kalmasin bi 9 yil kullanma sarti karsiliginda :D

Yapacak bisi yok 60k ya siparisi gectik oglanin hevesi kalmasin bi 9 yil kullanma sarti karsiliginda :D
sdhbfkjsdbfkhbdsfkhb hayırlı olsun hocam güncelleme o kadar vermez ama maşallah ada kiralar gibi 9 yıl sözleşme yapmışsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,597
Üyeler
200,723
Son üye
kadobrando

Geri