ne kadar bütçenizBaslik belli bu tel fiyatini hakedermi alternatif onerisi olyr mu bu mutceye
65kne kadar bütçeniz
s25 ultra düşünmez misin 70k ya 256 sı satılıyo
Valla donanım olarak güzel cihaz da kasa olarak bana kaba ve kalitesiz geldi ona oranla düz Xiaomi 17t daha ele oturuyor ve biraz daha kaliteli bir hissiyat verdi bana.Baslik belli bu tel fiyatini hakedermi alternatif onerisi olyr mu bu mutceye
Oglum mun xiaomi hevesi var diye aliyorum yoksa tabii ki kendimdimde samsung kullabiciyoms25 ultra düşünmez misin 70k ya 256 sı satılıyo
Android düşünüyorsan S25Ultra al geç. Xiaomi ye bu kadar para verilmez. Satıcam desen 35-40a zor gider sonrasında.
valla o zaman xiaomi nin tr de en mantıklı fiyatlandırma ile sattığı cihazı T Pro serisi alınır ama ben bi xiaomiye 65k vermezdimOglum mun xiaomi hevesi var diye aliyorum yoksa tabii ki kendimdimde samsung kullabiciyom
Yapacak bisi yok 60k ya siparisi gectik oglanin hevesi kalmasin bi 9 yil kullanma sarti karsiligindavalla o zaman xiaomi nin tr de en mantıklı fiyatlandırma ile sattığı cihazı T Pro serisi alınır ama ben bi xiaomiye 65k vermezdim
sdhbfkjsdbfkhbdsfkhb hayırlı olsun hocam güncelleme o kadar vermez ama maşallah ada kiralar gibi 9 yıl sözleşme yapmışsınızYapacak bisi yok 60k ya siparisi gectik oglanin hevesi kalmasin bi 9 yil kullanma sarti karsiliginda![]()