merb1y
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
Aigo ve DarkFlash markaları birkaç sene önce birleşti, isim karışıklığı o yüzden.Hocam videoda darkflash yazıyor markasının falan ne pldugu belli değil heralde
Aigo ve DarkFlash markaları birkaç sene önce birleşti, isim karışıklığı o yüzden.Hocam videoda darkflash yazıyor markasının falan ne pldugu belli değil heralde
Haklısın hocam arkadaşta yanlış şeyler söylemiyor özünde ama ifade etme konusunda başta bazı hataları olmuş, onları da kabul etmek istemiyor anladığım kadarıylaben güvenli olduğunu iddia etmiyorum zaten. arkadaş en başta dedi ki; sıvı soğutma sıvıları iletken olmasa sıvıyı nasıl iletecek. burda koptu zaten olay. dese ki dökülmesi kötü çünkü tozla falan elektrik iletecek hale gelebilir okeyim. ama böyle de yazılmaz ki yahu
Boş tartışma, yine ragebait atmaya çalışıyorsun. Herhangi bir sıvı soğutma kasanıızın içinde patlarsa %90 ihtimalle kısa devre yaptırıp bilgisayarınızın birkaç devresini bozacak. Bu kadar.ben güvenli olduğunu iddia etmiyorum zaten. arkadaş en başta dedi ki; sıvı soğutma sıvıları iletken olmasa sıvıyı nasıl iletecek. burda koptu zaten olay. dese ki dökülmesi kötü çünkü tozla falan elektrik iletecek hale gelebilir okeyim. ama böyle de yazılmaz ki yahu
Çok teşekkür ederim. Eskisini ilana koyup hemen bakalımOcypus delta l36 var hocam beyazı 2600’dü en son soğutma olarakta herkes çok beğeniyor