🔥İndirim Aigo Do360 Dijital Ekranlı 360 Mm Sıvı Soğutucu 2.199 TL

ben güvenli olduğunu iddia etmiyorum zaten. arkadaş en başta dedi ki; sıvı soğutma sıvıları iletken olmasa sıvıyı nasıl iletecek. burda koptu zaten olay. dese ki dökülmesi kötü çünkü tozla falan elektrik iletecek hale gelebilir okeyim. ama böyle de yazılmaz ki yahu
Haklısın hocam arkadaşta yanlış şeyler söylemiyor özünde ama ifade etme konusunda başta bazı hataları olmuş, onları da kabul etmek istemiyor anladığım kadarıyla

ben güvenli olduğunu iddia etmiyorum zaten. arkadaş en başta dedi ki; sıvı soğutma sıvıları iletken olmasa sıvıyı nasıl iletecek. burda koptu zaten olay. dese ki dökülmesi kötü çünkü tozla falan elektrik iletecek hale gelebilir okeyim. ama böyle de yazılmaz ki yahu
Boş tartışma, yine ragebait atmaya çalışıyorsun. Herhangi bir sıvı soğutma kasanıızın içinde patlarsa %90 ihtimalle kısa devre yaptırıp bilgisayarınızın birkaç devresini bozacak. Bu kadar.

Bu adli arkadasi pek fazla ciddiye almayin bir elinde cips bir elinde klavye yagli elleriyle surekli millete salca olan biri :)

Son düzenleme:
Geri