Aoc 24g4hre İkinci Kez Hasarlı Geldi

askelqdd

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar merhaba, 2 hafta önce AOC 24G4HRE modelini satın aldık almaz olaydık keşke. Birincisi panel arızalı geldi ikinci olarak bu da hasarlı geldi. İnanilmaz bir zaman kaybı yaşadım. Sizce bunuda iade etmeli miyim yoksa böyle kullanılabilir mi? İlerki dönemlerde bir sorun çıkartır mı acaba?

Ekler

• IMG-20260725-WA0000.webp
    IMG-20260725-WA0000.webp
    92.3 KB · Hit: 41
  • IMG-20260725-WA0001.webp
    IMG-20260725-WA0001.webp
    87.6 KB · Hit: 41
iade et kesinlikle hocam

Dostlar merhaba, 2 hafta önce AOC 24G4HRE modelini satın aldık almaz olaydık keşke. Birincisi panel arızalı geldi ikinci olarak bu da hasarlı geldi. İnanilmaz bir zaman kaybı yaşadım. Sizce bunuda iade etmeli miyim yoksa böyle kullanılabilir mi? İlerki dönemlerde bir sorun çıkartır mı acaba?
et bence ne olur ne olmaz

Bunun yerine ne alınabilir? İade etmeliyim bencede. AOC almayı düşünmüyorum artık.

Kral geçmiş olsun bende avuç monitor almıştım Allah'tan boyle birsey başıma gelmedi çok can sıkıcı bir durum

Bende ince hesaptan kasa almıştım anakart giriş yeri yamuk gelmişti bi sıkıntı var bu firmada
Hocam kargo işini yapamıyorlar. Aras kargoyla anlaşmalılar sanırım. Üç kez aras kargo ile teslimat aldım ve hepside tamamen rezillikti. Gecmiş olsun sizede hocam.

Geri