Öneri 4k Monitör Önerisi OLED ve FPS İçin

Yapma ya yine bulanık mı olacak. 2K' daki gibi çok olur mu sanki 4K ile 1080 katlarıydı birbirinin.
İkisini yan yana koyup test etmedim ama dual mod monitörlerin hemen hemen hepsi bulanık.

İkisini yan yana koyup test etmedim ama dual mod monitörlerin hemen hemen hepsi bulanık.
Tamamdır hocam ya sorun etmeyeyim. Genelde 4K kullanırım zaten. 4K'da da bulanık değildir zannımca. Mini Led ile Oled olanları alıyorum. Bunların ikisine ayar vs. lazım mı stok olarak kullanayım mı direkt?

Tamamdır hocam ya sorun etmeyeyim. Genelde 4K kullanırım zaten. 4K'da da bulanık değildir zannımca. Mini Led ile Oled olanları alıyorum. Bunların ikisine ayar vs. lazım mı stok olarak kullanayım mı direkt?
Native çözünürlükte sorun olmaz. Ayar lazım.

MPG ve MAG aynı monitörler mpg de ek olarak yakınlık sensörü, dp 2.1 vs var aynı ayarları uygulayabilirsin.

Native çözünürlükte sorun olmaz. Ayar lazım.

MPG ve MAG aynı monitörler mpg de ek olarak yakınlık sensörü, dp 2.1 vs var aynı ayarları uygulayabilirsin.
Tamam çok teşekkür ederim, ikisinde de HDR açık mı kullanayım? Şu an bende VG27AQ1A var hayatımda bir kere bile açmadım HDR, stok kullanıyorum monitörü.

Tamam çok teşekkür ederim, ikisinde de HDR açık mı kullanayım? Şu an bende VG27AQ1A var hayatımda bir kere bile açmadım HDR, stok kullanıyorum monitörü.
SDR içeriği sdr, hdr içeriği hdr kullan. VG27AQ1A fake hdr destekliyor zaten hdr monitörü değil. Paylaştığım video ve rehberdeki ayarları uygula

SDR içeriği sdr, hdr içeriği hdr kullan. VG27AQ1A fake hdr destekliyor zaten hdr monitörü değil. Paylaştığım video ve rehberdeki ayarları uygula
Tamam hocam her şey için teşekkürler, alıyorum şimdi. Ekran kartı inşallah üzmez 4K' da. Şu an 2K Ultra DLSS Q rahatça oynatıyor.

Tamam hocam her şey için teşekkürler, alıyorum şimdi. Ekran kartı inşallah üzmez 4K' da. Şu an 2K Ultra DLSS Q rahatça oynatıyor.
Ben de 4070 ti super var üzmüyor 5070 ti hic üzmez

Arkadaşlar herkese merhabalar, sistemi yeni topladım 2 adet monitöre ihtiyacım var. 5070TI ve 9850X3D var. Bir tane 40K bandında kaliteli bir OLED monitör istiyorum. Bir tane de 20K bandında FPS oyunları oynamak için, kod yazmak için, yanda yayın vs. açık bırakmak için sürekli çalışacak bir monitör istiyorum. Yenileme hızı yüksek olsa iyi olur benim için. İkisi de 4K olursa iyi olur. Dual falan monitörler var galiba FPS oyunu için onlar mantıklı olabilir gibi geldi bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bütçeyi duruma göre arttırabilirim her 2 monitör için de.

Geri