Yıkamada benimkiler çok çekmedi aynı bedeni rahatlıklar giyiyorum sorun yokDefacto'dan aldığım XXL REGULAR size tsihrtler rahatça olurken Koton'dakiler hem kısa hem dar oluyor.
LTB thsirtler de ucu ucuna güzel oluyorBelki bir kupon daha gelir ve gelen tshirtler çekerse 3xl denerim.
Yüzde yüz pamuk olduğu için ilk yıkamada çekecek, bugün geldi kargo şubesine gittim aldım şu an kısa programda yıkamada. Güzel tshirtler.
Xl aldım ben bol seviyorum çok mu bol olurAlıntıyı görüntüle
Benim seçeneklerim böyle oldu, en minimal baskılıları seçtim çünkü giydiğim pantalonlar zaten baskılı.
1.74 76 kiloyum, L aldım çünkü pamuk çeker.
Boy kilo kaç hocamXl aldım ben bol seviyorum çok mu bol olur
Alıntıyı görüntüle
Benim seçeneklerim böyle oldu, en minimal baskılıları seçtim çünkü giydiğim pantalonlar zaten baskılı.
1.74 76 kiloyum, L aldım çünkü pamuk çeker.
1.77 kilo 80Boy kilo kaç hocam
L size küçük olabilir sanki çekerse
Hocam XL ile rahat edersiniz siz.Boy
1.77 kilo 80
bende çıkmadı 250tl kupon![]()
Direkt kuponun altındaki ürünleri incele butonundan da gittim ekledim yine aynısını yaptı. Tek tek tişörtlerin detay sayfalarından da baktım hepsinde yazıyor indirim sağ tarafta. Müşteri temsilcisiyle görüşmek lazım sanıyorum bu durumda. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tekrar sayfayı falan yenilediğimde bir tişörtte kuponda kazan çıktı. Bastım bu şekilde düştü. Attığım fotoğraf da bir tane kazanılmış görünüyordu ama kuponlarda görünmüyordu şu an görünüyor.
Bir ürüne gir hocam altında 250 tl kupon kazan yazıyor. Kazan a bas. Hesabına eklensinbende çıkmadı 250tl kupon![]()
Sanmıyorum ya, giydiğim çoğu pamuk ürün L-M bunun kalıplarını bilmiyorum tabii... Vücuduma yapışmanı istemiyorumBoy kilo kaç hocam
L size küçük olabilir sanki çekerse