🔥İndirim Ltb Baskılı %100 Pamuk T-Shirtler 3'lü Alımda 168 TL/Adet

2-3 tshirt daha geldi ekledim listeye.

Defacto'dan aldığım XXL REGULAR size tsihrtler rahatça olurken Koton'dakiler hem kısa hem dar oluyor.
LTB thsirtler de ucu ucuna güzel oluyor :D Belki bir kupon daha gelir ve gelen tshirtler çekerse 3xl denerim.

Yüzde yüz pamuk olduğu için ilk yıkamada çekecek, bugün geldi kargo şubesine gittim aldım şu an kısa programda yıkamada. Güzel tshirtler.

1784994167893.webp

Benim seçeneklerim böyle oldu, en minimal baskılıları seçtim çünkü giydiğim pantalonlar zaten baskılı.

1.74 76 kiloyum, L aldım çünkü pamuk çeker.

Defacto'dan aldığım XXL REGULAR size tsihrtler rahatça olurken Koton'dakiler hem kısa hem dar oluyor.
LTB thsirtler de ucu ucuna güzel oluyor :D Belki bir kupon daha gelir ve gelen tshirtler çekerse 3xl denerim.

Yüzde yüz pamuk olduğu için ilk yıkamada çekecek, bugün geldi kargo şubesine gittim aldım şu an kısa programda yıkamada. Güzel tshirtler.
Yıkamada benimkiler çok çekmedi aynı bedeni rahatlıklar giyiyorum sorun yok

Boy

1.77 kilo 80
Hocam XL ile rahat edersiniz siz.

bende çıkmadı 250tl kupon :(

Bugün bir arkadaş daha sorun yaşadı ama düzeldi sonradan
Direkt kuponun altındaki ürünleri incele butonundan da gittim ekledim yine aynısını yaptı. Tek tek tişörtlerin detay sayfalarından da baktım hepsinde yazıyor indirim sağ tarafta. Müşteri temsilcisiyle görüşmek lazım sanıyorum bu durumda. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar sayfayı falan yenilediğimde bir tişörtte kuponda kazan çıktı. Bastım bu şekilde düştü. Attığım fotoğraf da bir tane kazanılmış görünüyordu ama kuponlarda görünmüyordu şu an görünüyor.

Bedenler küçük arkadaşlar. Slazenger, Defacto, US Polo oversize L tişört aldım yaz başından beri. Ltb oversize / relaxed L yapıştı üstüme. İade talebi açtım. XL sipariş verdim. Ondan da çok umudum yok gibi ama neyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,006
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri