PC Tercihime Karar Veremiyorum

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
55000
Üniye gidiyorum yaklaşik 50 55 lira bütöe var çoğunlukla cs , asetto oynarım masaüstümü yoksa dizüstü + monitörmü yapsam karar veremiyorum + bu bütöeye uygun tavsiye ettiğiniz sistemler nelerdir?

Üniye gidiyorum yaklaşik 50 55 lira bütöe var çoğunlukla cs , asetto oynarım masaüstümü yoksa dizüstü + monitörmü yapsam karar veremiyorum + bu bütöeye uygun tavsiye ettiğiniz sistemler nelerdir?
üniye şehir dışına tek falan mı gidicen kendi şehrinde mi? başka şehirse ev mi tutucan yurt mu?

yurtta kalacaksan laptop, aile evindeyse masaüstü.

Valla siyaset okuyorum hazırlık bitti bu sene yani daha yeni başlıyorumda denebilir gerekirmi gerekmezmi kestiremiyroum
boşver laptop falan gerekmez en kötü tablet alırsın sen masaüstü sistem al oem paket en mantıklısı bu bütçede 5060ti 16gb belki 5070 bulursun

Neden hocam? Bende bunu görmüştüm açıkçası gönlüm bundan yanaydı
Psu nun falan güvenilir marka olmamasını geçiyorum hadi onlara eyvallah diyelim hem fiyat öyle ooo çok iyi denecek bi fiyat değil hem de ram i 5600mhz cl46 ilk ddr5 ramlerden aşırı kötüler elde kalanı böyle sistemlerde kitliyolar millete

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,228
Üyeler
200,065
Son üye
Redone

Geri