❌İndirim Bitti! Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe 2000 Liraya 500 Lira İndirim

Calypsoo

80+
Reaksiyon skoru
112
Amazon mobil uygulamasında ilk siparise ozel 2000 liraya 500 lira indirim yapiyor.

KOD: KUPA500

Elektronik urunde denedim ama gecmedi. Bir de bazi hesaplarda siparis verilmesine ragmen kullanilabiliyor. Deneyin bi. Aileden birinde deneyin.

Amazon mobil uygulamasında ilk siparise ozel 2000 liraya 500 lira indirim yapiyor.

Elektronik urunde denedim ama gecmedi. Bir de bazi hesaplarda siparis verilmesine ragmen kullanilabiliyor. Deneyin bi. Aileden birinde deneyin.
yeni kulanıclar için mi yoksa amazonda vercegin hernagi bi ürün mü?

Geçmiyor 10 dk önce paylaşayacaktım hiçbirşeyde geçmedi. Amazonda yeni olup ilk kez sipariş vermeniz gerekiyor.

Ben annemin hesabindan kullandim. Daha once siparis de vermistik ama oldu yine de.
sd krat alıcaktımda gecmıyor farklı ürünlerde geçıyor mesala dış mekan kamerasında gecıyor tapo c520ws var 2200 küsüra geliyor alınabilir bir ürün

Teşekkürler hocam daha önce siparis verdiğim diger hesapta çalıştı. Eliptik aldım 6k di 5500 e geldi eyvallah

bir şeyler önerin ya ne alska

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,619
Üyeler
200,730
Son üye
Rasperypi3

Geri