Çözüldü✓ Hi75c Pro Klavyeyi Parçalarına Ayıramıyorum

Reaksiyon skoru
131
'Z' tuşunu ileri doğru ittirip basınca çalışıyor. Normal bastığım zaman çalışmıyor. İçini açıp soketlerini kontrol edeceğim, fakat vidalarını sökmeme rağmen üst plakayı alt plakadan ayıramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

'Z' tuşunu ileri doğru ittirip basınca çalışıyor. Normal bastığım zaman çalışmıyor. İçini açıp soketlerini kontrol edeceğim, fakat vidalarını sökmeme rağmen üst plakayı alt plakadan ayıramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Onu ellemeyin sizin klavye şey özelliği yok işte hotswqp fln dı galiba yani switxh ve devre kartı sizde birleşik onu daha ellemyim hepsi gidebilir

knobu söktünüz mü?

nasil yani hocam klavye hotswapta konuyla ne alakasi var onu anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet söktüm olmuyo halen
knobu sökünce üst plaka çok rahat çıkıyor aslında plakanın yakınındaki keycapleri çıkartıp deneyebilirsiniz fakat gerek yok bence yedek switchle deneyince de aynı sorun oluyorsa garantiye yollayın en iyisi

knobu sökünce üst plaka çok rahat çıkıyor aslında plakanın yakınındaki keycapleri çıkartıp deneyebilirsiniz fakat gerek yok bence yedek switchle deneyince de aynı sorun oluyorsa garantiye yollayın en iyisi
WhatsApp Image 2026-07-26 at 20.30.23.webp

çözümü var mıdır

Aralarda göremedigin vidalar var onları bulman lazım
Toplam 6 tane vida var hocam, hepsini bulup söktüm.
dakika 6.15 te gösteriyor. Çözüm bulamazsam garantiye yollayacağım veya bir bilgisayarcıya söktürebilirsem sorunu hallederim gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerek kalmadı üst plakayı alt plakadan ayırayım diye bastırırken sorunu çözdüm artık Z tuşu çalışıyor 😁

Son düzenleme:
Geri