Odtü Kktc Bilgisayar Mühendisliği Okunur Mu?

kiyici23

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar, YKS sonuçları açıklandı, benim de sınavım kötü geçti ve sıralamam 245k geldi. Genel olarak bilgisayar, yazılım ve EEM istiyordum ama bu bölümlere bakarken ODTÜ KKTC Bilgisayar Mühendisliği (%50) bölümünü gördüm ve şu an 300 bin TL civarına geliyor. Birkaç forumda baktım ama hepsi eskiden açılmış konular olduğu için yenisini açmak istedim. Ankara'dan dönemlik hocalar geliyor, müfredat aynı, sınavlar aynı falan yazmışlar. Mezun olunca diploma iş yapar mı, diğer üniversitelere göre daha iyi bir eğitim alır mıyım, okumaya değer mi sormak istedim.

Bu puanla gidilen herhangi bir üniversiteden hayır gelmez hem parana hem zamanına yazık olur git otur bir sene daha çalış derim

Sadece sormak istedim bu şekilde bahsedilen üniversite puanı neden bu kadar düşük diye. Ve ortamımda ders çalışmaya müsait değil üni ortamına girmek istiyorum artık bir yerden

Mühendis diploman olmuş olur ama okulun ismi bi tık geriye atıyor. Kıbrıs unilere yıllardır negatif yaklaşıyor şirketler

Yüzeysel olacak şekilde şu şekil bir liste yaptım ama bilmiyorum bir sene boşa uzatmayada niyetim yok

Ekler

• 1000144567.webp
    1000144567.webp
    161.4 KB · Hit: 24
Mezuna birakamayacaksan en azından paranı buna gitmesine izin verme,ya işte her şeyi geçtim pc müh okunmaz kendim bilgisayar programcılığı okumuş birisi olarak söylüyorum Aİdan kimse ekmek yiyemez artık kolay kolay bence başka bir alana yönelmen daha doğru olur mesela başka bir ünide EEM gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüzeysel olacak şekilde şu şekil bir liste yaptım ama bilmiyorum bir sene boşa uzatmayada niyetim yok
Bu arada 300K ya kadar yaz mühendislikleri çünkü bu seje yığılma hiç olmadığı kadar kötü olacak

Geri